Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Санкциите не били срещу Русия, а срещу конкретни действия на нейни граждани и фирми. Това е казала днес по Нова телевизия министър Екатерина Захариева. Те тия граждани и фирми явно си правят, каквото искат, пълна слободия явно цари в тая Русия.

Истината естествено е друга. Санкциите са единствено възможният дипломатичен отговор и възражение на политиката на конкретен гражданин – руският държавен глава и неговата фирма "Кремъл". Подизпълнителите са действали, както и им е наредил Той – Началникът на фирмата, чийто проект те изпълняват.

Затова и ако сте обърнали внимание, от известно време на този Началник са му потънали гемиите. Ската се той. Не шава много. Само с Ердоган се среща.

Казано с недипломатични думи санкциите са срещу политиката на Владимир Путин. Може би това е искала да каже и Захариева, но не е намерила точните думи? Защото твърдението ѝ е най-малкото странно. От него излиза, че в Русия ръцете и краката действат без знанието на главата. А точно в Русия това е изключено да бъде така.

* Коментарът е от фейсбук