Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тридневна руска сватба в луксозен хотел завърши с бой между гостите, заради което се наложи разтърваването им от полиция, съобщиха италианските медии.

Според агенция Анса за луксозната сватба пристигнали 250 гости от Източна Европа, но най-вече от Русия.

Краят на тържествата обаче бил белязан от бурна саморазправа между гостите по причини, които се изясняват. В 7,30 часа сутринта в понеделник лодките с венецианската полиция били принудени да отидат до хотела, за да укротяват разгорещените страсти.

Битките се разразили в 6 сутринта вътре в ресторанта на хотела. Много скоро боевете се преместили и извън него, достигайки до кейовете пред хотела.

Двама бодигардове и един барман, служители на хотела, се впуснали да потушават страстите, но напразно. 32-годишен българин с инициали К.В., както и двама руснаци на 26 и 31 г., си раздавали толкова яростен юмручен бой, придружен с ритници и плесници, че от него пострадали и хората от персонала на хотела.

Едва след пристигането на полицията тримата били разделени и укротени. Срещу тях са заведени дела за побой. Ранените служители на хотела били отведени в Бърза помощ, след което обявили намерението си също да заведат дела срещу биячите.