Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Експерти: Записите с побоя над бебето Никол не са манипулирани (Обзор) Подсъдимата акушерка Емилия Ковачева (вдясно) заедно с майка си

Записите от камерите, на които се вижда как акушерка малтретира 4-дневно момиченце, не са подправени или наслагвани. Това обявиха петима експерти в Софийския градски съд на делото срещу Емилия Ковачева, обвинена в опит за убийство на бебето Никол в нощта срещу 18 април 2015 г.

“Няма следи от вмешателство”, обобщиха вещите лица след серия въпроси от адвоката на подсъдимата Владислав Янев. Това е втора експертиза, която потвърждава, че манипулации няма. За първи път записите изтекли в интернет на 25 април 2015 г.

Пред магистратите вчера санитарка от болница “Софиямед” каза, че на 19 април 2015 г. се срещнала с Ковачева на автобусна спирка. Подсъдимата ѝ изглеждала много изморена, тъй като била на работа 24 ч.

Ковачева, която е родом от Самоков, все още не е давала обяснения пред съда. Вещи лица веднъж вече обясниха, че е цяло чудо, че битата Никол е оживяла. Тя била налагана с шамари и с шише за мляко и душена.

Очаква се делото да приключи на първа инстанция в петък. 

Коментара ()

Вашият коментар