Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Треска за злато с името на третото дете на Уилям и Кейт

Ако заложите 100 лв. на Даяна, печелите 1700 лв.

Британците искат да го кръстят на нейно име, но може и да е на Елизабет, за да парират плана да елиминира принца от трона

Как можем да спечелим бързи пари от раждането на третото дете на кралското семейство Кейт Мидълтън и Уилям?

Новината за бременността на херцогинята на Кеймбридж предизвика истинска истерия и мащабни залагания както сред британските, така и в българските букмейкърски къщи.

Въпреки че все още не се знае полът на бебето, Еfbet обяви коефициентите на 32 имена - 19 дамски и 13 мъжки.

Според класацията и ако се съди по преобладаващите залози, хората смятат, че ще се роди момиченце.

Интересното е, че както тук, така и на Албиона най-много са тези, които очакват, че

името ще е Алис

Затова и при него печалбите не са особено високи. Примерно ако за Алис заложите 100 лв., чистият ви доход ще е 1100 лв.

Причината това име да е с най-много залози е, защото означава "благороден", "знатен", "възвишен". В британските медии надълго и широко се обяснява, че то е много подходящо за наследник от такъв ранг. Че в рода на Уилям така са се наричали втората дъщеря на кралица Виктория и майката на принц Филип (прабабата на принц Уилям) и че това ще е изцяло в стила на Бъкингам.

При британските букмейкъри второто най-вероятно име за бъдещия наследник е Елизабет. Предположенията са, че Уилям и Кейт ще искат да го кръстят на баба му, кралицата на Великобритания, ако искат да парират намеренията й да прецака Уилям. Тя вече официално обяви, че планира да се оттегли в полза на своя син - Чарлз. Тъй като е разведен, той не може да я наследи на трона, но може да я замества до смъртта й. Това ще е

директна елиминация на Уилям,

която ще го отдалечи от трона за неопределено дълго време.

От друга страна, ако той и Кейт имат някаква надежда, че кръщавайки третото внуче на Елизабет, тя ще се откаже от намеренията си, със сигурност ще го направят, разсъждават на Острова.

Българските букмейкъри очевидно са доста далеч от тази интрига, тъй като у нас второто най-очаквано име за бъдещия наследник е Грейс. Едно от обясненията е, че го свързват с това на другата внучка на кралицата - Мия Грейс. Или на българските почитатели на хазарта им прилича на това на покойната харизматична принцеса на Монако Грейс Кели.

На трето място в бг класацията е името Артър. Логиката е, че това е второто име на Уилям, което означава, че е доста важно за кралската фамилия.

Едва на четвърто място у нас

е името на покойната принцеса Даяна. За разлика оттук социологическите проучвания във Великобритания сочат, че именно така ще се казва третото дете на Кейт, ако е момиченце. Причината е, че тя и Уилям съобщиха за очакваното трето бебе дни след 20-годишнината от смъртта на Даяна. В резултат на това медиите на Острова и социалните мрежи буквално изригнаха, че ако малкото е момиченце, то трябва да се казва Даяна. Че така принцесата на народа ще продължи да живее и че ще е много щастлива да се прероди по този начин.

"Тя ще бъде толкова горда", "Ще продължи да е с нас", твърдят екзалтирани граждани в британските медии.

Вероятно затова, ако заложите и в България 100 лева на името Даяна,

ще спечелите 1700 лв

И 5100 лв., ако Уилям и Кейт решат да кръстят детето си с най-невероятното име - Джон. Причината е, че това е най-малко очакваното и затова и доходът от него е най-голям.

Въпреки вълненията на букмейкърите и треската за залози вече е ясно, че Кейт отново ще кара тежка бременност.

В официалното съобщение от двореца Кенсингтън уточняват, че както и при предишните две, така и сега херцогинята на Кеймбридж страда от сутрешно гадене и няма да присъства на голяма част от събитията, за които вече е поела ангажимент. Именно затова тя не успя да придружи и 4-годишния си син Джордж в първия му учебен ден.

Всъщност третото отроче на Кейт и Уилям им

бе предсказано още на сватбата им

Според британските поверия щом тортата им е била на три нива, значи двойката ще има три деца. Вероятно затова когато Кейт Мидълтън роди второто си дете - принцеса Шарлот, майка й Карол заяви пред медиите на Острова, че с Уилям трябва да имат и трети наследник. При това колкото се може по-скоро. Сега пожеланието й е на път да се сбъдне.

Защо от двореца спестяват пола на бебето, четете в хартиеното издание на "168 часа".

Коментара ()

Вашият коментар