Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъжът, разстрелял публично жена си в „Лагера“, с рак на простата Криминалисти оглеждат местопрестъплението.

Венцеслав Василев (60 г.), който разстреля публично жена си в кафене на столичния кв. „Лагера“, е болен от рак на простата, научи „24 часа“. 

На 18 август посред бял ден мъжът ликвидира при съпругата си Елена с 6 куршума в главата и тялото. През това време жената е била на среща с приятелки. След кръвопролитието той се качил в колата си и се предал в 6-о РПУ. Пред полицаите признал за убийството.

Заболяването му било открито в началото на т.г. Според близки до Василев той вече е започнал лечение.

Заедно с Елена имат две невръстни деца. През юни т.г. Софийският районен съд е издал заповед Василев да не припарва до жена си на по-малко от 100 м за срок от 1 г. В решението на съда се казва още, че ако мъжът наруши разпореждането, МВР трябва веднага да го задържи и да го предаде на прокуратурата.

Днес Софийската градска прокуратура ще иска Василев да бъде задържан за постоянно в ареста. Той е обвинен в умишлено убийство, за което най-тежкото наказание е доживотен затвор без право на замяна.

Както „24 часа“ писа, Елена е подавала жалби и сигнали в прокуратурата и в полицията за тормоз срещу бившия си любим поне 4 пъти. Те датирали от началото на 2017 г.

Коментара ()

Вашият коментар