Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

l Тв водещата отвръща: Бизнес, миличък!

l Един ден да не публикувам моя снимка, и ще го направи някой световен моден гуру, заяви Николета

Николета Лозанова се посрами пред световноизвестния дизайнер Стефано Габана, съсобственик и основател на модния гигант “Долче & Габана”. Плеймейтката прикова вниманието на стилния колос със своя снимка в инстаграм, под която италианският моделиер коментира: “Облекли сте копие на моя дреха, срам!”

Оказа се, че тв водещата шумно рекламира евтина реплика на рокля от пролетно-лятната колекция на световния бранд, която е дело на български онлайн магазин за дрехи.

Лозанова светкавично отговори на Стефано Габана, който, по всичко личи, е един от хилядите последователи на плеймейтката в инстаграм, с думите: “В България вие сте идол на всички дизайнери.”

Модният титан запази мълчание оттам насетне и не се включи повече

в разгорялата се страстна дискусия

под фотоса на моделката в социалната мрежа. Самата тя обаче не се стърпя да отговаря на най-критичните коментари сред разнообразието от мнения.

“Скъпи жени с евтини рокли, бива ли така?”, пише един от развеселените от неловката ситуация, а Николета се обръща именно към него с обяснението: “Бизнес, миличък.”

Десетки потребители изразяват съпричастност към възмущението на Габана и констатират, че това е истински срам. Много други обаче с плам защитават своята “кралица”, както те наричат Лозанова.

“Реплика или не,

Николета и с чувал да е облечена,

пак ще го рекламира и ще се продава.

Така че успокойте се”, обяснява една от почитателките на плеймейтката.

Друга нейна фенка също приглася уверено: “Изобщо не трябва да те притесняват подобни коментари... Знаеш, че винаги ще се намерят хора, които да ти завиждат... Та те и рокля за един милион да сложат, пак няма да могат да се мерят по никакъв начин с теб!”

Самата Лозанова в крайна сметка заявява сред вълната от коментари: “Ако дори само един ден пропусна да публикувам своя снимка в социалните мрежи, то вместо мен ще го направи някой световен моден гуру! Умея да съм успешна и с две, и с двеста.”

Плеймейтката е лице на редица български марки, чиито продукти успешно промотира онлайн подобно на роклята, която копира модел на “Долче & Габана”.

Цената на оригиналната дреха е 1750 долара,

а у нас имитацията може да се купи с няколко клика само за 29 лв. Лозанова работи с въпросния бранд за дрехи от доста време и не пропусна да се похвали, че у нас в модните среди само тя и същият онлайн магазин притежават по половин милион последователи. Така изтъква себе си като един от двата основни елемента от формулата за този успех. В същото време съобщава на почитателите си, че до определена дата могат да се сдобият с роклята на още по-ниската цена от 23,99 лв.

Самият Стефано Габана, изглежда, се е заинтересувал от българската марка и е открил още редица идентични повторения на свои творения. Световноизвестният дизайнер алармира в инстаграм чрез още няколко снимки на други дрехи, че тази компания копира неговите облекла.