Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Канадският електронен музикант Ричи Хоутин и италианският ремиксьор Фабио Флоридо ще взривят българската публика на Solar Summer 2017 на Cacao Beach на 30 юли.

Хоутин още на 17 години започва да свири в клубове в Детройт, а ранният му стил е смесица от хаус и техно. След това отива в Ню Йорк, където развива кариерата си на DJ.

Фабио Флоридо прекарва голяма част от младостта си в нощни клубове и фестивали в цяла Европа. Той разпространява същността на музиката и забавлението на собствената си кожа, изграждайки знанията си седмица на седмица и преживявайки партийната сцена от първа ръка.

Флоридо описва таланта си като: “Когато откриете баланса между страстта към музиката и чистата любов към нощния живот, вие ще намерите съвършената комбинация, за да създадете нещо уникално.”

Вече 14 години Solar Summer е основен генератор на енергия и летни музикални вълнения на електронната сцена у нас. Останалите звезди, който ще се появят на българската сцена, са: Джейми Джонс, Виктория Калдерон, Крис Либинг, Адам Бейър и Пако Осуна.