Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Татяна Кристи заплашена с убийство за пародията на Рагин: Няма нищо по-страшно от бедния, глупав, смачкан и агресивен катил

Татяна Кристи във фейсбук по повод заплахата за убийство, която тя получава, след като влезе в ролята на председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин и го осмя във виртуална политическа сатира. Не всички обаче успяват да уловят нейната ирония и някои я приемат за действителна позиция.

Направих си труда да се сдобия с демографията на социалния профил, който иска да ме усмърти. Има няколко обединяващи ги фактора (макар че има и изключения)

1. Повечето имат патрЕотични параферналии на профилите си – знамена, портрети на възрождеци, носии и прочее..

2. Много имат безброй религиозни препратки -- винаги премесени с патрЕотизъм

3. Като цяло от профилите им не лъха един неврон мисловен поток и дори наченки на интелект

4. Голяма част са от малки населени места

5. Голяма част са без образование

6. Много от мъжете са обикновени провинциални батки – с бръсати глави, агресивен поглед и татуировки – живеещи в екзистенцилния балон на ценностната система на Динко

7. Жените са кифли с всичкото, което влиза в тази дума

8. Има и доста българи от чужбина – чиято агресия е същата.

9. Пишат неграмотно -- с правописни грешки задължително на шльокавица -- най-вероятно защото не знаят как да си инсталират килирилица.

10. Пишат с главни букви -- което в интернет етикета е равно на маймунско жестикулиране

Така че, ако се чудите защо сме там, където сме – отговорът е в социологията. И тъжното е, че ако имаше минимална медийна среда и политици които да позволят на населението да поумнее, промотирайки ценностната система на цивилизованите страни, нещата биха били съвсем други... Няма нищо по-страшно от бедния, глупав, смачкан, агресивен катил - него могат да го употребят за всичко без дори той да разбере.

Коментара ()

Вашият коментар