Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Осъденият за наркоразпространение здравеняк излезе предсрочно от затвора и лесно си върна властта в агитката на ЦСКА

Синдик Дора Милева обявява пред медиите, че се отказва от случая “ЦСКА”, тъй като й е дошло до гуша, а и се страхува за безопасността си. Врялата и кипялата в напечени съдебни битки дама този път сериозно се е стреснала след срещата си очи в очи с Росен Петров-Животното.

Здравенякът е този, който безпрепятствено влиза в стаята на ст. "Българска армия", където Дора Милева трябва да разгледа офертите за емблемата на ЦСКА, и й обявява, че ще я намери и на Луната, и тя ще пострада.

Скандалът е само един от многото по време на скандалния търг, при който хората на Гриша Ганчев не допуснаха конкурентите да подадат своите оферти. Яки и безкомпромисни ултраси се сбутаха с полицаите в опитите си да докопат посочените им от Ганчев врагове. Най-активен за пореден път е Животното. Той самият твърди, че е неформален лидер на агитката и прави всичко позволено и непозволено в името на любимия си отбор.

Безцеремонното му поведение на несъстоялия се търг прави впечатление на полиция и прокуратура. Животното е прибран, но почти веднага след това излиза на свобода. Оказва се, че няма достатъчно доказателства да е заплашвал Дора Милева. Така известният юначага отново е в предните редици, където е необходимо да се стряскат противниците с физическа сила и злоба.

Животното получава страхотен шанс да влезе отново под светлината на прожекторите, след като в началото на тази година излиза от затвора. Завръщането му е бляскаво - той крещи на синдика, пренебрегва полицаите на стадиона, върви няколко крачки пред Гриша Ганчев, за когото твърди, че се допитва до него за бъдещето на ЦСКА.

А враговете му в агитката, ако има такива, сигурно са се надявали, че той няма повече да е фактор, след като влиза зад решетките през 2015 г. Малко преди това Росен Петров се е признал за виновен като част от групата за разпространение на наркотици на Златомир Иванов-Баретата. Съдът му дава три години и три месеца, към които се прибавя и двегодишна присъда за убийство на пътя. На 5 юли 2004 г. при шофиране в пияно състояние причинил смъртта на един човек.

Бил осъден на две години затвор, като изпълнението на наказанието било отложено за изпитателен срок от три години. Държавното правораздаване най-сетне може да се похвали, че си е свършило работата и е пратило един от своите клиенти зад решетките. Но не става точно така. Адвокатът на известния "червен" ултрас внася молба за отлагане на присъдата, тъй като на клиента му предстои да се оперира. Въпреки това

Животното е достатъчно здрав, за да нахлуе с други юначаги и Гриша Ганчев в Зоналния съвет на БФС, които нещо са накърнили "червените" интереси. После събира сили и за една слънчева почивка на Слънчев бряг, където в крайна сметка го закопчават и го вкарват в затвора.

Но и там Росен Петров напомня за себе си, след като пуска снимки от затвора, пише си със свои приятели в социалните мрежи, опитва се да живее като нормален човек на свобода. Започва поредната проверка, а Петров е пратен за няколко дни в карцера. След това дава интервю за бТВ, в което обяснява, че не той, а синът му е писал от негово име във фейсбук. Оправдава се също така, че никога не е разпространявал наркотици от името на Златомир Иванов-Баретата.

"Излъгах в съда, за да се спася от безкрайното съдебно преследване. Не съм бил наркопласьор на Баретата. Него съм го виждал един път в съда. Много отдавна, някъде около 2000 г. наистина разпространявах всякакви работи, но след раждането на сина ми преосмислих много неща", казва тогава Животното. И твърди, че Гриша Ганчев му идвал няколко пъти на свиждане в затвора.

"Говорихме си само и единствено за футбол. Посъветвах го за отбора

Все пак съм неформален лидер на агитката, не виждам какво чудно има в нашите срещи", казва тогава Животното.

Защо го пускат предсрочно доста преди края на присъдата му - четете в хартиеното издание.