Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Ние ли ти платихме разходката?”, питат в социалните мрежи родни хейтъри. Средствата за лечението се превеждат по банков път, отвръщат институциите.

 Нападнаха я, че е спонсорирала екскурзиите си до емирството с държавни пари. Министър Кралев знае къде и какво съм харчила, отвръща гимнастичката

"Ние ли ти платихме почивките в Дубай?" и "Цвети харчи дарения и държавни средства за романтичните си екскурзии", са само част от многобройните гневни коментари в социалните мрежи, насочени срещу гимнастичката Цвети Стоянова.

Златното момиче не спира да публикува снимки във фейсбук страницата си от своите пътувания до Дубай, които явно дразнят огромна част от народа. Само допреди месеци цяла България съчувстваше на Цвети, която мина през ада, но оцеля. Сега обаче се събира и армия от хейтъри, готови да я разкъсат със злобните си послания.

Припомняме, че малко преди олимпиадата Цвети полетя от шестия етаж на кооперацията, в която живееше с баба си. Бог, съдбата или добро стечение на обстоятелствата обаче спасиха живота й. Лекарите също изиграха основна роля и върнаха буквално от оня свят софиянката.

Последваха мъчителни месеци на възстановяване и сложни хирургични интервенции, за които бяха използвани скъпи консумативи. Тогавашният спортен министър Красен Кралев отпусна 20 хил. лева, за да покрие разходите. От Международната федерация по гимнастика също дариха 7 хил. евро, които да послужат за възстановяването на Стоянова.

Квалифицираната лекарска помощ си каза думата и Цвети се изправи на крака за рекордно кратък период. Специалистите обаче я предупредиха, че ще трябва дълга рехабилитация и е най-добре да използва услугите на германски специалисти. В последните месеци Цвети редува рехабилитационните сеанси с пътувания до Дубай и Абу Даби, откъдето не пропуска да сподели снимки. Така се родиха и подозренията, че тя се е възползвала от държавната помощ, за да обикаля лъскавите хотели в емирството. Държавните институции дори не си и помислят да коментират гнусната интернет атака срещу гимнастичката.

Неофициално обаче обясняват, че Стоянова в нито един момент не е получавала пари на ръка за своето възстановяване. За всички разходи държавата е плащала по банков път. Отделен въпрос е какво и как са похарчени от частни дарители, ако въобще е имало такива.

Самата Цвети за първи път от много време насам наруши мълчанието, и то по какъв начин! Тя избухна срещу хейтърите в личната си фейсбук страница.

"Хойка! Ле-ле-ле, нямам думи.... наглостта ви няма край бе, скъпи приятели. Леко така минахте всички граници много отдавна, затова си позволявам да напиша две думи по темата!

Министърът на спорта г-н Кралев и г-жа Раева много добре са запознати къде аз съм изхарчила прословутите пари за лечение, които между другото не са милиони, че да се чудя къде из Дубай да ги изхарча!

Това, ще ме прощавате, но не мисля, че е ваша работа къде аз ги харча, при положение че не сте ми ги дали вие лично! Не съм взела една стотинка от гимнастиката от 14 юни натам. Толкова ли ви е скучен животът, че да седнете да пишете такива дребнави статии по мой адрес", ядоса се Цвети, като не пропусна да се заяде и с тези, които изчислявали колко точно й струва новата прическа.

"Нека се посмеем дружно на най-новата грандиозна простащина, която ви е родил мозъкът! Чак снимки качвате и пишете, че взима скъпо! НЯМАМ ДУМИ! Пет пари не давам дали някой ми харесва "новата визия"!

Моля, човекът сътворил тази помия, да има доблестта да ми пише на лично съобщение или да се свърже с мен! А не да ми пишете скрити статии като пълните мишки!

Пукайте се от злоба, че фризьорът ми взима скъпо, ха-х-аха! Когато бях зле, всички бяхте ок с това, но сега, когато си живея живота, вече нещата не стоят по същия начин! Не мога да повярвам на злобата ви", продължава с гневните си изблици гимнастичката.

Бесът й е провокиран и от слуховете, че се е разделила с дългогодишния й приятел. За да парира нездравия интерес по случая, Стоянова пусна нова порция снимки от последната си екзотична почивка.

На нея тя е придружена от приятеля й - футболиста Александър Любенов, въпреки упоритите слухове, че двамата са се разделили.

Интересното е, че Цвети не пътува до Дубай и Абу Даби само за да се наслади на местния лукс, изграден от шейхове с милиарди в банковите си сметки.

Гимнастичката се снабдява там с материали за новата си страст - ръчната изработка на бижута. Продукцията се предлага в столичен бутик, но заради големия интерес количествата се изчерпват мигновено, след като Цвети обяви адреса, на който може да бъдат намерени плодовете на артистичната й страст.