Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Спомняте ли си онзи слънчев 15 септември през 2015 г., когато една красива учителка в елегантен тоалет впечатли татковците в 119-о СОУ. Снимката й беше поместена във в. "24 часа" и даскалката Силвия Зубева се превърна в общонародна сензация. Може би тогава за първи път волейболният национал Тодор Скримов е бил поразен от чара на учителката Зубева.

Популярният спортист обаче не е като нахалните футболисти, които до час-два ще намерят телефона на красавицата и ще започнат да пишат sms-и. Съдбата се намесва и среща волейболиста с учителката в столично заведение.

Двамата намират общи теми на разговор, които след това задължително трябва да бъдат продължени. Неусетно пламва любов, която не е от краткотрайните преживявания, на които са свикнали елитните спортисти и топкрасавиците.

"Хареса ми отношението му към света, чувството му за хумор и галантността", обяснява простичко Силвия как е обикнала Тодор. Той от своя страна е щастлив да попадне на жена, която не го ревнува от работата му. В разгара на най-силната първоначална страст волейболистът заминава да играе в италианския "Ревиере". В същото време неговата любима е

призована да

се върне в клас

Двамата все пак намират прозорци в напрегнатото си ежедневие, като предимно Силвия пътува до Италия.

В един момент Скримов явно решава да се подсигури на 100 процента и нанизва годежен пръстен на ръчичката на своята приятелка. Ето че в началото на тази година дойде и благата вест, че двамата очакват дете през август. Щастливото събитие със сигурност ще подтикне волейболиста и учителката да се

разбързат с организацията на сватбата

Нищо чудно волейболният ни национал да се откаже от кариерата си в Италия и да си търси късмета в някой български тим само и само да е по-близо до любимата и детето си.

Учителката Силвия Зубева от своя страна спира да налива знание в главите на своите питомци. Тя е излязла в болнични и според нейните колеги едва ли ще се върне до края на майчинството.

Въпросът е ще се намери ли друга толкова красива даскалка да замести Силвия.