Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НАСТРОЕНИЕ: Джуджи и "голямото внуче" Христо Сираков бяха сред най-големите веселяци на сватбата. СНИМКА: Николай Литов
НАСТРОЕНИЕ: Джуджи и "голямото внуче" Христо Сираков бяха сред най-големите веселяци на сватбата. СНИМКА: Николай Литов

Освен бизнесмена Христо Сираков, който по неизвестни причини Лора Виденлиева нарича "моя внук", там бяха и двете й внучета. 

Първородното на бизнес дамата - 6-годишният Алесандро. Малчуганът пристигна от Италия заедно с майка си Емануела и баща си - италианеца Мануел. Двамата се запознали още докато били съученици в Милано, след което се оженили.

"Майка му като всяка българка му говори на български, но на малкия като че ли му е по-силен италианският", разказаха присъстващи.

На сватбата бе и второто внуче на Лора Виденлиева от сина й Руши и съпругата му Таня -

момченцето се роди през ноември миналата година

Гостите бяха безкрайно учудени, когато разбраха, че двамата сами го гледат в дома си в България и че никой не им помага.

През цялото време бебето бе в кенгуру, носено от манекенката Таня Баба му - булката Лора Виденлиева, не спряла да обикаля по масите.

"Искаше да знае дали всички се забавляват, следеше дали има достатъчно пиене, дали липсва нещо за ядене - разказа присъствал. -

Грижеше се нищо

да не липсва

Може би защото нейното кредо е, че ако хората около нея са позитивни и излъчват положителна енергия, тогава и тя е щастлива."

Приятелите на Виденлиева смятат, че тя е изключително земен човек въпреки ангажимента си към управлението на стотина компании по цял свят.

"Много е далеч от стереотипа за суперзаета бизнес дама, можеш по всяко време да й се обадиш. Ако й кажеш, че си зле, тя веднага започва да търси начини да помогне", твърди неин познат.

Може би затова приятелите й непрекъснато я канят за кръстница на децата си.  Една от тях е дъщерята на Орлин Горанов и съпругата му Валя - Жаклин.

Всъщност тя е изключение, тъй като повечето кръщават децата си на нейно име.

"Около нея е пълно с малки Лори", шегува се приятел на бизнес дамата.