Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След включването си във фейсбук издирваният Майкъл се яви в полицията с майка си. В момента го разпитват

Изчезналият от 2 месеца Майкъл Кривиралчев в момента се намира в полицията. Там той се явил с майка си Гергана за разпит, който продължава вече 2 часа. Баща му все още не е пристигнал в РПУ-Пловдив.

Днес към 15:00 часа момчето публикува следния статус: 

"ДОБРЕ СЪМ ..... ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА БЪДА ИЗПОЛЗВАН И КОМАНДВАН ОТ 99% ОТ ХОРАТА, КОИТО ПОЗНАВАМ. ПРОСТО ИСКАМ МАЛКО ВРЕМЕ ДА МИ МИНЕ ТОВА МЪЧЕНИЕ ПРЕЗ ТЕЗИ ТРУДНИ 18 ГОДИНИ .... ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, НА КОГОТО МОГА ДА БЛАГОДАРЯ И ДА ПОДКРЕПЯ ВИНАГИ ТОВА Е Gergana Mihaylova, МАЙКА МИ ... ТЯ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО ВИНАГИ МЕ Е ПОДКРЕПЯЛ И МИ Е ПОМАГАЛ ВИНАГИ С КАКВОТО И КАКТО МОЖЕ. АКО НЯКОЙ СЕ ПОЧУВСТВА ОБИДЕН "свалете си малко самочувствието". НЯМА ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА ПО ЦЕНЕН ОТ МАЙКАТА!!!! ИЗВИНЯВАМ СЕ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО КОЕТО СЪЗДАДОХ .... ПРОСТО ПОВЯРВАЙТЕ МИ НЕ МИ Е БИЛО ЛЕСНО!!!!!!"

Под статуса приятели на 18-годишния младеж му задаваха въпроси, защото се съмняват, че той лично е написал поста. Питаха го за неща, които само той знае. "Направи си снимка и я публикувай", пише му приятел. "Какво направи ти, когато баща ти си сряза крака?", "Беше ли това лято някъде и къде се засякохме с теб?", питат други. "Айде, прибирай се вкъщи, бе, келеш. С теб ли ще ни занимават само!", изказва се трети.

Майка му също се е включила в коментарите под поста: "Обичам те страшно много, Майкълче. Ти си всичко за мен!"

Първият човек, с когото се е свързал по фейсбук Майкъл, е била неговата майка Гергана. "168 часа" научи, че двамата са в полицията в Пловдив от 2 часа.

Коментара ()

Вашият коментар