Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Българският гражданин Асен Петров скочил рано сутринта от 18-ия етаж на сграда в Белград, но повечето от жителите там дори не знаели, че точно в тяхната сграда е станала трагедията, информира сръбският сайт blic.rs.

"Този човек не живее в нашата сграда. Ключовете, които са с него, не принадлежат на нашата входна врата. Вероятно той е бил пуснат" казва домоуправителят, един от малкото, които знаят, че младият мъж е скочил от тяхната сграда . Общата тераса на осемнадесетия етаж е мястото, от което се е хвърлил Петров, пише сръбското издание, като уточнява, че за да стигне до терасата, той е трябвало да се спусне от деветнадесетия етаж.

Според човек, който живее в блока, Асен Петров се е спуснал през прозореца и то на почти минус 10 градуса, колкото е била температурата във въпросната сутрин на терасата, от която скочил. "Вратите на терасата са заключени, но на 19-ия етаж има прозорец, от който може да се стигне до терасата. Най-вероятно той се е спуснал там и след това се е самоубил", заключава домоуправителят на блока.