Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За гимнастичката това е единственото спасение от нестихващия хорски интерес към нейната трагедия

Цветелина Стоянова обмисля сериозно възможността да скъса с живота си в България и да се премести за постоянно в чужбина, след като се раздели и с гаджето си.

Близки на гимнастичката са убедени, че тя е на една малка крачка от решението да скъса с всичко и всички, които биха й напомняли за нещастието, което преживя.

През последните седмици ясно си личи, че Цвети прави всичко възможно да се отърси от демоните, преследвали я преди фаталния й скок от шестия етаж на кооперацията, в която живееше с баба си. Бившата гимнастичка първо си организира релаксираща почивка в слънчев Дубай . В страната на богаташите Цвети беше придружена от друга своя колежка от залата - Мария Матева. Двете не се умориха да пускат снимки, за да докажат, че са

оставили всички проблеми зад гърба си и се наслаждават на живота

Следващата интернет активност на най-известната гимнастичка в България подсказа, че тя се е решила на кардинална промяна и в личния си живот. Красавицата промени статуса си на "необвързана" и така на практика обяви на света, че се е разделила с дългогодишния си приятел Александър Любенов. Последният се изявява като футболист в пловдивския "Локомотив". Александър се опитваше да бъде неотлъчно до своята приятелка в най-тежките й мигове след пропадането в бездната на 14 юни.

Пред свои приятели тогава той призна, че изживява изключително трудно случващото се, но ще направи всичко възможно да вдъхне кураж на приятелката си.

Това няма да е първият случай, в който преживелите толкова голяма драма след това усещат, че повече не могат да са заедно и потеглят по различни пътища. Не е изключено Цвети Стоянова да е решила да приключи всичките си ангажименти на родна земя, преди да си купи

еднопосочен билет за чужбина

И без това на нея й предстои да прекара дълъг период в Германия. Предстои й продължително възстановяване в германска клиника, където са обещали да я подложат на най-модерните възможни рехабилитационни терапии. След това бившата гимнастичка може и да забрави да се върне.

За личната изповед на Цвети - четете в хартиеното издание.