Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Няколко часа, след като направи пряка връзка между "педарастията" на Джордж Майкъл и неговата внезапна гибел, депутатката Магдалена Ташева продължи да произвежда сензационни разкрития за смъртта на един от най-популярните изпълнители за всички времена. Този път в личната си фейсбук-страница Ташева се позова на чужди издания, според които Джордж Майкъл е починал от болестта СПИН, а коварният вирус му е бил предаден от бразилски танцьор. Ето какво написа Магдалена Ташева по темата: 

Заглавието на "Санта Моника Обзървър": ПЕВЕЦЪТ ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ БЕ ПОБЕДЕН ОТ ХИВ/СПИН. Майкъл бе заразен с ХИВ от един бразилски танцьор, който умря от СПИН през 1993 г."
Всъщност в този вестник са написали това, което и аз написах, само че 16 часа преди тях (разлика в часовите пояси). В Санта Моника най-добре познават лайфстайла на звездите, понеже ги наблюдават от непосредствена близост. Та, ето какво са написали за смъртта на Джордж Майкъл колегите от "Санта Моника обзървър":
"Той несъмнено беше много талантлив и, според всички информации, добросърдечен. Той също практикуваше анонимен секс на публични места, например в обществени тоалетни и имаше не един, а двама любовника, които умряха от ХИВ/СПИН. Певецът отдавна бе диагностициран с ХИВ/СПИН и почина от усложненията... На 23 юли 2006 г. Джордж Майкъл бе отново обвинен за анонимен секс на публично място, този път в лондонския Хампстед Хийт. Анонимният партньор се оказа безработният шофьор Норман Къртланд (58 г.), което по-късно той отрече.
Джордж Майкъл обяви, че ще съди „Нюз ъв дъ уърлд“, които бяха фотографирали акта и самия Норман Къркланд за клевета. Майкъл обаче призна, че често обикаля в търсене на анонимен секс и че това не е проблем в отношенията му с неговия партньор Кени Гос.
Много често, когато някой умре, се обявява, че е умрял от сърдечен арест. Понеже сърцето така или иначе спира да бие, когато човек умира. Сърдечната недостатъчност е признато усложнение от ХИВ/СПИН...“
****
Нямам какво повече да добавя.
На снимката - Джордж Майкъл със сегашния си партньора Фади Фауаз, който го открива мъртъв в леглото.