Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Прокълнатите да таят черна завист в сърцето са особено привързани към топфутболистите. Последните са красиви, известни, много богати и привличат като с магнит отрицателните емоции на неуспелите в живота.

Кевин-Принс Боатенг тези дни реши да разкаже за другата страна на известността. Може би за да убеди завистливците, че напразно го мразят, а може би и за да успокои собствените си демони. Поне допреди няколко години ганайският национал можеше смело да заяви, че е постигнал всичко в този живот. Той се урежда с трансфер в италианския гранд "Милан", печели купища пари, намира си красива жена, заобикаля се с десетки весели приятели. "Приказката му продължава точно 2 години. За толкова време той успява да похарчи парите и да разбие семейството си. След това остава само празнотата в душата

на иначе талантливия играч.

"Купувах си скъпи коли, а след това се запалих по златните часовници. Пръсках стотици хиляди за луксозните играчки. Останалото набутах в почерпки за приятели, които се кълняха, че скачат в огъня заради мен. След това изведнъж парите свършиха, а момчетата от тайфата сякаш се изпариха. Останах само с двама приятели, които явно не са се вълнували единствено от идеята да се веселят по ресторанти и барове за моя сметка", призна в най-откровеното си интервю играчът на "Лас Палмас". Интересното е, че той не търси вината за провала във външни фактори.

"Пораснах в гетото, опознах мизерията и след това луксът лесно ми завъртя главата.

Исках да имам от

всичко по много

Получавах го, но не ми носеше удовлетворение. Затова купувах нови и нови неща, за да успокоя стари комплекси", продължава своята изповед Кевин-Принс Боатенг.

Детството му е изпълнено с препятствия и добре, че е футболният му талант, за да го спаси от наистина големи неприятности. Баща му Принс зарязва съпругата си месец преди да се роди Кевин-Принс. Впоследствие създава още едно момче - Жером Боатенг, който също става футболист. И така се стига до прецедента двама братя да играят за различни национални отбори на световно първенство. Кевин-Принс избира да играе за Гана, а брат му Жером за Германия. Двамата полубратя винаги са се различавали един от друг. Кевин-Принс е по-буйният и склонен да се забърква в неприятности. Още като млад футболист в "Херта" той и съотборник се напиват до безпаметност и след това изпочупват стъклата на маса автомобили. Глобени са с по 50 хил. евро и последно предупреждение.

За преломния момент в живота на футболиста - четете в хартиеното издание.