Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На двата софийски гранда им отесня българското първенство и се подготвят за важни презокеански мисии. Босовете на "Левски" и ЦСКА са решени да освежат редиците си с играчи от Бразилия и Мексико.

Според техните разчети в родния футбол няма достатъчно качествени попълнения, а добрите футболисти в Европа струват твърде скъпо. Затова и скаути се готвят да пообиколят двете Америки в опита си да открият на някое

затънтено стадионче

в гетото следващия Неймар или Хавиер Ернандес-Чичарито.

От "Герена" първи обявиха, че организират пътуване до Страната на кафето. За целта беше ангажиран и легендарният защитник на "Селесао" Алдаир, който трябваше да предложи качествени сънародници. Проблемът е, че бразилското първенство свършва в средата на декември, а босовете настояват евентуалните нови попълнения да са наблюдавани на живо от главния скаут Георги Чиликов. Последният може и вече да се е запознал с игровите възможности на набелязаните цели и все пак да пътува до Бразилия, за да уговаря на място големи отстъпки при покупката на едро.

За дълъг полет се готвят и шефове на "ЦСКА-София", които са ги харесали футболисти от мексиканското първенство. В публичното пространство вече се завъртя името на някой си Луис Киньонес от мексиканския "Тигрес". Момчето ще трябва да

засили атаката на тима

Нищо чудно на обратния полет за София с него да се качат и други мексикански таланти. Ако не друго, "сини" и "червени" ще внесат малко разнообразие в иначе скучното първенство с новите си попълнения.