Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА:ХРИСТО РАХНЕВ
СНИМКА:ХРИСТО РАХНЕВ

“Червените” също се готвят за битка, тъй като треньорът им е поставен на дузпата

ЦСКА-София" изтегли късата клечка. С това твърдение ще се съгласят и най-запалените "червени" фенове. Тимът на Гриша Ганчев има лошия късмет да гостува в Разград само 3 дни, след като домакините загубиха нещастно от "Арсенал" с 2:3.
Мачът на ст. "Васил Левски" със сигурност ще се помни още дълго. Разградчани сега повече отвсякога имат нужда от инжекция адреналин, за да се вдигнат след драматичната загуба с 2:3. Убедителен бой над софийския тим ще е някаква утеха след изпуснатото равенство.
Може би и заради това в Разград не крият, че се готвят за истинска битка.
Залогът е голям, а напрежението се подсилва и от факта, че собствениците на двата тима не са в особено добри отношения. Лошото за ЦСКА е, че точно в този момент тимът също се нуждае на всяка цена от победата. В последните седмици се събра твърде много горчилка след не особено убедителните игри и феновете не са готови да направят поредния компромис.
Най-притеснен със сигурност е треньорът Едуард Йорданеску. Той е заложен на дузпата, въпреки че преди не чак толкова време беше доведен лично от Христо Стоичков. Тогава румънецът обеща да свърши страхотна работа на "Армията" и да превърне ЦСКА в страшилище за останалите съперници в "А" група.
Няколко кръга по-късно се оказва, че обещанията не се препокриха с конкретни постижения. Йорданеску не успя да надгради върху това, което беше свършил Христо Янев. Отборът играе що-годе прилично в защита, но отпред е пълна дупка. А сега ще трябва да се вкарват голове в Разград, тъй като противникът разполага със страхотни голаджии и едва ли ще играе за реми.
При тежка загуба от "Лудогорец" треньорът на "червените" със сигурност си заминава.
Вече се коментират и имената на евентуалните му заместници. Който и да дойде, трудно ще направи нещо феноменално с наличния състав. Бяха накупени играчи със съмнителни качества и досега нито един от тях не сътвори чудеса от храброст, за да опровергае критиците.