Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Актрисата се беше заклела да не стъпва повече в телевизионно студио, но финансовите проблеми я принудиха отново да се хване на хорото.

След двугодишно ходене по мъките Катето Евро отново се завръща на екран. Звездата от "Оркестър без име" ще се нагърби с нелеката задача да води петъчно вечерно шоу. Шефовете на Би Ти Ви решиха да се доверят на актрисата, която има немалък телевизионен опит.

Евро водеше предаването "Усещане за жена" по вече несъществуващата ТВ7. Предаването се радваше на относително висок зрителски интерес, но беше потопено заедно с всички други продукции, след като Цветан Василев си вдигна чукалата за Сърбия и спря финансирането. Впоследствие се оказа, че водещата е била завлечена с няколко заплати.

"Всички ме успокояват, че трябва да забравя и да гледам напред. Благодаря за моралната подкрепа, но аз си искам парите, които ми се дължат. Няма да мрънкам, ще се усмихвам, но и ще си потърся правата. Виновниците за моето положение ще трябва да си платят", избухна Евро веднага щом стана ясно, че няма кой да й плати заплатите.

Сега, разбира се, положението е съвсем различно. Актрисата отива в телевизия, която се радва на финансова стабилност и която няма навика да прави мръсни номера на своите служители. Евро поема петъчния праймтайм, който допреди време беше зает от предаването "Комиците". Работното заглавие на предаването й е "В петък вечер и звездите помагат". Със сигурност ще има популярни хора, които ще участват в различни мисии, но целта е да се създаде приятно настроение на зрителите. Предаването ще тръгне в началото на ноември, когато всички вече са се върнали по домовете си и са жадни за забавления в студените вечери.

"Катето очаква с огромен ентусиазъм новото предизвикателство. Не е от хората, които ще се панират точно преди старта. А и в телевизията има много познати. Достатъчно е да напомним, че синът й Сашо Кадиев е водещ в сутрешното ни публицистично шоу.

Идва при свои хора, така да се каже", коментират в нюзрума на Би Ти Ви. В чест на истината преди време Катерина Евро се беше заклела никога повече да не стъпи в телевизионно студио освен ако не я поканят като гост.

"Не искам да се занимавам повече с телевизия. Изгубих мераците си да имам телевизионно предаване. Идеята ми е да правя нещо много по-интересно. Мисля да се занимавам с лайф коуч - да помагам на хора със съвети как да се справят с живота във всякакви ситуации. Аз имам опит. Вече съм на 58 г. и съм преминала през всякакви етапи в живота си. Мисля, че имам с какво да помогна на хора", обяви Евро малко преди да влезе в предишното издание на "ВИП брадър". Впоследствие тя за една бройка да спечели лекия автомобил, но на финала беше победена от Тодор Славков.

Така и не се разбра дали след края на риалити формата актрисата успя да задвижи плановете си да управлява успешно живота на платежоспособни клиенти. Сигурно е обаче, че завръщането й на екран е свързано с желанието й веднъж завинаги да реши финансовите си проблеми. Евро неведнъж е говорила напълно открито за паричните си проблеми, които затрудняваха ежедневието й.

"Всички ние - хората на изкуството, сме нископлатени. Жалко е, че трябва да търсим много други предизвикателства, за да се справяме финансово. Влязох във "ВИП брадър" именно заради парите.

Все с нещо трябва да се живее", заяви преди време Катерина Евро. Сега късметът отново е на нейна страна, тъй като се урежда с постоянен и добре платен ангажимент. В първото предаване ще гостуват куп известни хора, а надеждите на продуцентите са да дръпнат голяма част от зрителите, на които не им се гледа "Панорама" в петък вечер.