Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Открай време го знаят като галеник на съдбата. Едно време беше любимец на футболна Италия заради изяществото, с което се носеше по терена. След това му потръгна и във футболната кариера за разлика от много други легенди като Диего Марадона, Христо Стоичков, Лотар Матеус, да не ги изброяваме всичките. Съдбата обаче реши в един момент да си вземе вересиите и прати поредица от неприятности на Роберто Манчини.

Манчо загуби почти едновременно престижната си работа в миланския гранд "Интер" и съпругата си Федерика Морели. Сега го очаква тежка съдебна битка с бившата му, която може да му струва поне 10 млн. от личното му състояние. Как се стигна дотук? Със сигурност Роберто си задава този въпрос, след като всичко преди му вървеше по мед и масло. В Италия го знаеха като съпруг за чудо и приказ. С красивата Федерика двамата минават под венчило през далечната 1990 г. По това време Манчини е звездата на "Сампдория" и може да избира измежду десетки красавици. Сърцето му обаче бързо е запазено от богаташката щерка на виден индустриалец от Неапол. Федерика обяснява на своя любим, че не е момиче за една вечер, и двамата много бързо узряват за решението да

вдигнат сватба

Малко след веселбата на бял свят се появява синът им Филипо, а през 1992 г. се ражда и братчето му Андреа. После упоритите родители най-сетне се сдобиват и с дъщеря. Следват 19 безметежни години, в които цялата фамилия върви само нагоре. Манчини елегантно преминава от футболната към треньорската кариера. Съпругата му също не стои със скръстени ръце и работи за семейното благосъстояние.

"При мен до голяма степен важи правилото, че зад всеки успял мъж стои по една умна жена. Федерика винаги се е съобразявала с моето

напрегнато ежедневие

и пое грижата за семейството и домакинството. Така и не успяхме да се задържим задълго на едно място, което й попречи да създаде своя кариера. Децата също трябваше да свикнат с честите премествания. Длъжник съм на моето семейство", заявява в щастливите си години Роберто Манчини.

През 2009 г. стомната изведнъж се чупи. И до днес не е ясно каква е точно причината за изстудяването в отношенията на двамата съпрузи. Роберто Манчини тогава говори за семейна травма, която го е принудила да се отдели от своята половинка. Но във фамилията всички са живи и здрави. Не се е случил

трагичен инцидент,

който често става причина за развалянето на съпружески отношения. Ако не е болест или смърт, значи е любовница. Поне така твърдят виделите какво ли не италиански медии. Нагледали са се на местни спортни знаменитости, които по няколко пъти се женят и развеждат в търсенето на вечната любов. Такава обаче явно не съществува за богатите и известните на Ботуша.

Манчини също е част от печалната статистика. Той приключва почти 20-годишните си взаимоотношения със съпругата, след като в живота му влиза красивата адвокатка Силвия Фортини. Именно тя измъква Манчини чист от делото за банкрута на фирма за недвижими имоти. Точно като във филмите покрай напрегнатата съдебна битка се разгарят любовни искри между адвокатката и клиента й. Впоследствие двамата са засичани на обществени места, виждат ги и на частната яхта на треньора.

Очевидно е, че в подобна обстановка просто няма как да бъде закърпено щастието на сем. Манчини. Съпрузите не живеят заедно от 2010 г., но решават да се разделят официално чак през 2015. Оттогава насам върви ожесточена война за семейното имане.

Каква месечна издръжка поиска бившата на Манчини четете в хартиеното издание.