Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Мама е изключително зле, трепери цялата и не може да спи. На моменти дори говори несвързано и е срината психически. Много е отслабнала и има нужда да се прибере вкъщи, защото не знам още колко време би издържала така. Когато стане ясно, че тя е невинна, всички, които говореха колко лош човек е и че смъртта на Ники е причинена от нея, ще трябва лично да дойдат и да й се извинят."
Това споделила пред свои приятелки дъщерята на Анита Мейзер - Джули Мейзер. Пред "168 часа" момичетата, пожелали анонимност, разказаха, че тя се прибрала още миналата седмица от Америка, където живее от малка, за да разбере какво се случва с майка й.


"По принцип Джули е момиче, което
не желае да е под прожекторите
и да бъде известно. Тук, в България, си идва рядко, но при всяко излизане се опитва максимално да избегне среща с камери и репортери. Когато майка й се яви на конкурса "Мисис свят", Джули бе търсена от много медии за коментар, но не желаеше да говори. Винаги и във всяка ситуация е подкрепяла Анита. Двете не се държат като майка и дъщеря, а като сестри, като най-добри приятелки. Майка й играеше и ролята на баща, така се грижеше за нея", разказаха още момичетата.
По думите им в момента дъщерята на Мейзер също
не е в добро състояние,
тъй като била притеснена за Анита

 Пред тях Джули споделила, че майка й и Николай се разбирали чудесно и нямали скандали помежду си.
Била в шок от случилото се
Смятала, че каквото и да е станало, е нещастен случай и не е направено умишлено. По нейни наблюдения Николай държал много на майка й, както и тя на него. Използвали всяка свободна минута, за да отделят внимание един на друг. Джули Мейзер се хвалела постоянно със своята майка. От малка тя била задоволявана с всичко.
"Анита винаги е гледала да осигури това, което е нужно на Джули. Не искаше нищо да й липсва и се стараеше да угоди на всяка прищявка, а и имаше финансовата възможност да го направи. Но дори и така Джули не се е превърнала в типичната лигла на един богат родител, а напротив - благодареше на това, което й се дава", обясняват близки на момичето.
Преди известно време в медиите се пусна слух, че Мейзер е убила Николай, защото спял с нейната дъщеря. По повод на това момичето изумено заявило, че който го е писал, трябва да го потвърди с доказателства, защото такива лъжи били подсъдими. Тя твърдо отхвърлила тази версия, която била напълно невъзможна по думите й. С Николай имали приятелски отношения и тя била спокойна от факта, че майка й е с него, тъй като той бил напълно отдаден на тази връзка, а Анита била щастлива.

Какво разказаха приятели на Николай и Анита, четете в печатното издание на "168 часа".