Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Заради лъжите на световните политици Европа е заплашена от истинско цунами - лавина от нови 2 млн. мигранти.

Такива можеше изобщо да няма, ако Тони Блеър и Джордж Буш през 2003 г. не бяха излъгали, че Ирак разполага с химически и биологически оръжия. С доклада “Чилкот” стана ясно, че разузнаванията са били наясно с факта, че Саддам има само калашници и танкове. Но снимките са фалшифицирани така, че да започне войната.

Блеър и Буш-младши сега се извиняват за “грешката” си, но тя вече ни струва милиарди. Да не говорим за цивилните жертви, които се спори дали са 200 хил., или 1,3 млн. души. Според “Амнести интернешънъл” 30 на сто от тях са били деца и младежи.

Кой от близките им ще прости да загинат децата заради лъжата на Блеър и Буш? Затова още дълго в Европа и САЩ ще се чудим защо ни взривяват. Дали ще са от ИДИЛ, или ще са други отмъстители, няма значение. Това няма да има край.

Немският канцлер Ангела Меркел също не остана по-назад. Тя първо покани мигрантите с лъжа - че ще подобрят демографската ситуация в Германия и ще са евтина работна ръка. С което започна първата мигрантска лавина към Европа. Неотдавна обвини руснаците и войските на Асад в Сирия, че бомбардират мирно население, че са прогонили няколкостотин хиляди души от домовете им. За да подкрепи тезата й, немското разузнаване дори показа снимки от бомбардировките. Които впоследствие се оказаха, че не са от Сирия, а от войната в Ирак през 2003 г. Но това вече няма значение - резултатът са нови 2 млн. паникьосани сирийци, готови всеки момент да залеят Европа.

Така, освен че Старият континент е жертва на постоянни терористични атентати, обществата тепърва ще плащат тези лъжи, които ще ни струват милиарди.

Бюджетите на страните отсега се пренастройват и вместо за пенсии, социални придобивки и пътища все повече пари ще се отделят за сигурност и охрана, за вдигане на огради по границите, за назначаване на нови полицаи, военни и т.н. Кой ще плати дебелата сметка?

Неслучайно страни като Египет искат да съдят Блеър и Буш за лъжата им. Много германци искат съд и за Меркел заради нещастията, които им причини. Но всичко ще им е малко - нито ще се върнат към живота жертвите на лъжите им, нито ще платят цената на новия ни живот в страх.