Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Левски" тръгва на война! Поне така излиза от изявленията на "сините" шефове през последните дни. На "Герена" се опитват да убедят собствените си фенове, че лошите резултати са плод на чужди усилия за дестабилизация на клуба.

Нарочен беше шефът на съдийската комисия. От ръководството на софийския тим дори си направиха труда да пуснат писмено искане до БФС началникът на съдиите Петър Петров да бъде уволнен. Имаше и второ писмено предложение - от Изпълкома да бъдат махнати клубни шефове.

Както може и да се очаква, нито едно от двете искания не беше взето на сериозно от хората на Боби Михайлов. Някои от футболните чиновници дори обявиха, че колегите им от "Левски" нарочно вдигат пушилка, за да прикрият собствените си проблеми.

"Защо да махаме Петър Петров? Защото "Левски" не може да вкара гол ли?", обяви пред в. "7 дни спорт" президентът на "Славия" Венци Стефанов. Горе-долу в същия дух са и другите коментари по темата със смяната на шефа на съдиите.

Със сигурност босовете на "Левски" са знаели предварително, че техните претенции в началото на сезона едва ли ще имат сериозни последствия. Но те също така са наясно, че подобна олелия може да им спечели известно време пред феновете. Публиката сега ще се чуди дали на стадиона да вика "оставка", или да сипе обидни думи по адрес на Боби Михайлов.

Освен това с лозунга "съдиите ни режат" "сините" имат намерение да стреснат арбитъра, който ще бъде избран да свири дербито с "Лудогорец". Още една загуба, и то срещу пряк конкурент за титлата, сериозно ще нажежи обстановката на "Герена" и никакви други декларации няма да оправят нещата. Пределно ясно е, че това лято не беше направена качествена селекция. Това си пролича най-вече в нападението на отбора. Просто няма кой да вкара гол.

Какъв е шансът за излизане от кризата ще разберете от хартиеното издание.