Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Европейското уверено върви към своя финал, но това не попречи на футболните чиновници от УЕФА да забъркат минискандал с поредната си безумна забрана.

От Европейската футболна централа категорично забраниха на футболистите да вкарват жените и децата си на терена след края на мача.

Тон в тази мода даде звездата на испанския национален отбор Жерар Пике. След два от мачовете в груповата фаза на турнира Пике вземаше синовете си Милан и Саша да

разцъкат мачле

на една врата

И докато баща и синове се забавляваха, неусетно край тях се струпаха и приятели на Пике, които също искаха да пипнат тревата, на която се играе футбол от най-висока класа.

Примерът на защитника беше последван и от други играчи, които след края на официалното зрелище набързо вкарваха на терена роднини и приятели. Какво по-хубаво от това да се разтъпчеш на зеления килим, представяйки си, че те аплодират десетки хиляди по трибуните. Страхотно зрелище за децата и невероятен шанс за съпругите да си направят качествено селфи за фейсбук.

Само дето

строгите господа от УЕФА

хич не мислят за кефа на родата на футболните звезди. На топиграчите им беше наредено след края на мачовете да се изнасят по най-бързия начин от терена. Съпругите и разглезените сополанковци могат да ги чакат пред стадиона, но не и да нахлуват на терена. Организаторите на турнира се оправдаха, че това са мерки за осигуряване на безопасността на посетителите на мачовете. Неофициално обаче се твърди, че домакините се видели в чудо от тълпите роднини и приятели на играчите, които тъпчели тревното покритие и създавали проблем на специалистите по поддръжката му. Твърди се още, че Пике и компания се обидили от студеното държание на футболните чиновници, но турнирът и без това е към края си, а след финала едва ли някой ще може да забрани на победителите да вкарат жените и децата на терена и заедно с тях да купонясват по случай европейската титла.