Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Допинг аферата и лесбоскандалите тотално изсмукаха енергията на руската тенисистка

Ролан Гарос" е в разгара си, а фаворитите играят като машини и обещават наистина вълнуваща развръзка. Любопитното е, че целият този спектакъл в Париж някак си остана на заден план на фона на случващото се с Мария Шарапова.

Нейни колеги, журналисти и обикновени фенове се страхуват, че руската тенисистка едва ли някога ще се завърне на корта.

Твърде много й се струпа на Маша, която само допреди няколко месеца беше един от символите на женския тенис и на спортната индустрия. Организатори на турнири и рекламодатели щяха да се избият само и само да привлекат на своя страна високото русо момиче.

Още повече я харесаха, след като се хвана с нашия Григор Димитров. Двамата бяха преследвани от стотици папараци и рекламни мениджъри, които бързо осъзнаха, че в тази двойка има много хляб.

Дали обаче точно тази връзка на Григор и Маша не се оказа проклятие и за двамата. Раздялата им със сигурност се отрази тежко на Григор, който започна да трупа загуби и да се срива в световната ранглиста. За Шарапова също предстояха тежки времена.

Тя изгуби добрата си форма, но истинският удар дойде след разкритието, че в кръвта й е открито веществото мелдоний, което влезе в забранителния списък на световната антидопингова агенция УАДА от 1 януари тази година. Мария излезе и честно си призна пред света, че е сбъркала и че се надява на добра развръзка за кариерата й.

Феновете й тогава се надяваха, че признанието ще бъде взето под предвид като смекчаващо вината обстоятелство. Още повече че Шарапова се опита да убеди допингченгетата, че е ползвала лекарството с мелдоний още преди съставката да бъде забранена. Изглеждаше, че голямото наказание ще й се размине, но буреносните облаци не само не се разпръснаха, а още повече се сгъстиха. От Световната антидопингова агенция обясниха, че рускинята е гълтала хапчета и след като те са били официално забранени. Очакваше се случаят на Маша да бъде разрешен бързо, но нещата се проточиха. Проблемите със сигурност изнервиха тенисистката, която дава мило и драго да участва на олимпиадата в Рио, където може да докаже на света колко е силна психически, добирайки се до мач за разпределението на медалите.

Шарапова твърди, че не е спирала да се подготвя, но нейни близки са притеснени от последните й изяви извън корта. Рускинята сякаш вече го дава като богата пенсионерка и се чуди с какви глупости да си запълни времето. Широкообсъждано е приятелството й с американската тв водеща Челси Хендър. Двете си станаха толкова близки, че светските клюкари ги обвързаха в лесбовръзка. Самата Челси Хендлър допълнително наля масло в огъня със скандалните си разкрития, че поддържа тялото си в перфектна форма с

много дрога и пиячка

Дали пък неподходящи приятели не дърпат Шарапова към дъното. Ще успее ли тя да зареже купоните и да се подложи отново на унищожителните натоварвания в тениса. Малко е вероятно, твърдят специалистите в този толкова изцеждащ спорт. Те са убедени, че рускинята е изгубила възможността да се концентрира изцяло върху здравото налагане на малките зелени топки. На нея очевидно й се живее и е готова да приключи веднъж завинаги с тениса. В крайна сметка има толкова много демонстрационни турнири. Какво й пречи да обикаля света и да печели пари, като в същото време не забравя да се оглежда за подходяща семейна партия.

В тази връзка се чу, че Шарапова е поканила в леглото си испанския красавец Андрес Валенкосо. Мускулестото жребче има реномето на най-добре платения модел в света. Може би не става за съпруг, но със сигурност е подходящ вариант да бъдат разбити на пух и прах съмненията за лесбийските наклонности на Шарапова. А и кой по-добре от едни красив манекен може да разнообрази ежедневието й, докато очаква своята присъда.