Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Олимпийската шампионка Татяна Навка живее нашироко, след като се взе с говорителя на Путин - Дмитрий Песков.

15 хиляди в зала "Арена Армеец" останаха без дъх от изпълнението на звездите във фигурното пързаляне, които дойдоха в София по покана на Албена Денкова и Максим Стависки. Сред големите имена обаче личеше това на една от най-красивите представителки на този спорт - Татяна Навка.

Освен с красотата си тя е интересна на световните медии и с факта, че е съпруга на говорителя на Путин - Дмитрий Песков. За двамата се заговори усилено по време на лъскавата им сватба през миналата година. Прессекретарят на руския президент наема най-шикозния хотел в руския курорт Сочи и кани целия политически елит на сватбата си. На тържеството другарят Песков се появява с часовник, който струва скромните 620 хил. долара.
Уникалното бижу моментално привлича погледите на опозиционно настроените блогъри в Русия, които питат как така един държавен часовник може да си позволи да извади над половин милион долара за своя уникат от марката Richard Mille.
"Подарили му го били? Не става така. По закон всички чиновници трябва да обявяват подаръците над 3000 рубли и да ги оставят на съхранение. Г-н Песков обаче трудно ще обясни кой му подарява толкова скъп часовник", избухва опозиционерът Алексей Навални.
Вдигналата се пушилка явно принуждава младоженката Татяна Навка да се включи в играта. Тя категорично заявява, че е извадила от собствения си джоб необходимата сума за закупуването на скъпарския аксесоар. Освен това една от най-грациозните дами във фигурното пързаляне твърди, че е дала доста по-малко от онези 620 хил. долара, които се споменават в социалните мрежи.
"Кой ще ми забрани да подаря нещо красиво на моя съпруг. Печелила съм олимпийското злато, печелила съм куп други престижни отличия и продължих да работя упорито, след като се отказах от професионалния спорт. Мога да си го позволя", твърди красивата Татяна, която събра очите на публиката в София. Самата тя пристигна тихомълком и също толкова дискретно си замина от България, отказвайки да дава интервюта.
Със сигурност красивата рускиня би била интересен събеседник за едно портретно интервю. Навка спечели олимпийското злато на Зимните игри в Торино през 2006 г. Тя е и двукратна световна шампионка по фигурно пързаляне при танцовите двойки и трикратна шампионка на Европа.
Запознала се с Песков през 2010 г. на рожден ден на общ приятел. Всичко започнало с танц по музиката на филма "9 седмици и половина". По-късно фигуристката научила от приятелка, че мъжът, с когото е танцувала,
е говорителят на Путин
Макар лицето на красивата блондинка да му било познато, Песков също нямал идея нито за златния й олимпийски медал, нито за участието й в шоуто "Ледников период". Двамата започват да си пишат, но се явява деликатен проблем. Песков е щастливо женен за Екатерина Солоцинская, която е дъщеря на посланик и внучка на дипломат.
"Съпротивлявах се дълго на идеята, че мога да имам нещо общо с мъж, който има съпруга и три деца. Преживях ужасни терзания. Ходихме няколко пъти на ресторант и постоянно си повтарях, че с него можем да бъдем само и единствено приятели. Е, не се получи така и сега вече не съжалявам, че се поддадох на чувствата си", разказва по-късно Татяна Навка. Тя самата има 16-годишна дъщеря от първия си брак с треньора си Александър Жулин.
Татяна е любовница на Дмитрий Песков до 2012 г., когато съпругата му усеща как стоят работите и подава молба за развод. И след подписването на необходимите документи влюбените правят всичко възможно да се скрият от любопитните погледи. Излизат на светло малко преди сватбата, надявайки се, че след задължителната шумотевица всичко ще утихне и те ще заживеят като средностатистическо руско семейство. Това няма как да се случи, при положение че и двамата очевидно си падат по луксозния живот.
Така например гласът на Путин наема луксозна яхта за медения си месец. И тук отново се намесва опозиционерът Алексей Навални, който изчислява, че снабдената с всички екстри лодка е излязла 385 хил. долара за едномесечната морска разходка на семейство Песков. Или казано по-простичко - това били три едногодишни заплати на държавния чиновник. Съвсем естествено прессекретарят на Путин отрича да е плащал толкова много за яхти. Той признава, че е завел съпругата си на меден месец в Сардиния, но двамата били на хотел, а не на подвижен морски палат