Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Баскетболист и супермодел си спретнаха развода на годината

В миг на любовно опиянение баскетболистът Марко Ярич падна на колене пред супермодела Адриана Лима и я попита дали е готова да живее с него, докато смъртта ги раздели. Развълнуваната красавица прошепна “да”, а изисканата им сватба навръх Свети Валентин през 2009 г. се превърна в истинска сензация за световните медии.

Как можеше да е другояче, след като един толкова популярен и добре изглеждащ спортист взема в леглото си една от най-желаните красавици за всички времена.

В интерес на истината двамата направиха каквото им е по силите, за да скрият личния си живот от любопитни очи. Марко правеше страхотна кариера в американското баскетболно първенство NBA, а красивата му женичка покоряваше един след друг модните подиуми. Двамата рядко даваха съвместни интервюта, а и нямаше какво толкова интересно да кажат. Адриана все пак беше по-разговорливата и не пропускаше шанс да подчертае колко е щастлива с Марко, който на всичкото отгоре й бил първият интимен партньор. Преди да срещне сръбския дългуч, тя топлеше леглото на Лени Кравиц, но според собствените й признания двамата не са правили нищо друго освен да си обменят целувки и прегръдки под завивките.

„Възпитана съм в семейството на праведни християни и съм научена, че добрите момичета не бива да правят секс преди брака. Никога не съм се чувствала онеправдана от този факт. Напротив, убедена съм в правилността на моето решение. Жената трябва да се отдаде на мъжа, когото искрено обича и на когото вярва безрезервно. Случайните сексуални връзки почти винаги носят неприятности за участниците в тях”, изнася навремето своята нравоучителна проповед прелестно красивата бразилка.

В крайна сметка тя отключва страстите си, след като се бракува с Марко и му ражда две прекрасни дъщери. Идилията изглежда завършена. Двамата са суперуспешни в своята работа, печелят страхотни пари и се радват на прекрасното си и многолюдно семейство.

Но съдбата готви своя коварен удар. Марко може да има съвършената жена, но това не му пречи да търси разнообразието. Според неуморните клюкари той вкарва в леглото стопанката на съседното имение, а неговата съпруга някак си разбира за изневярата. Двамата може и да са опитали да залепят парченцата на счупеното семейно щастие, но лепилото не успява да хване и красивият им живот продължава да се разпада.

Така се стига до съдбоносното решение да се разделят. Чест им прави, че двамата за пореден път опитват да бъдат максимално сдържани, за да не наливат гориво във вечния двигател на клюките. Пред авторитетно светско списание двамата обявяват, че ще се развеждат, благодарят си един на друг за хубавите мигове и си обещават да се грижат еднакво всеотдайно за децата. Думите им са добре подбрани и се харесват на публиката, но в действителност двамата въобще не минават през толкова безпроблемна раздяла. Факт е, че бракоразводното дело трае две години. Не събудените отново емоции са причината нещата толкова да се проточат. Съпрузите са наясно, че повече не се обичат и искат да се разделят, но имат друг проблем – ще трябва да си поделят имущество за 240 млн. долара. По-голямата част от това богатство е спечелено от Марко. Като баскетболист той натрупва 40 млн. долара в банковата си сметка, а след това успешно инвестира в строителния бизнес, учетворявайки спестяванията си. Адриана също не стои със скръстени ръце. От изявите си на модния подиум тя прибира почти 20 млн. от американската валута, но си докарва прилични доходи от участие в рекламни кампании. С парите съпрузите купуват красиво имение, луксозен апартамент в Ню Йорк, предмети на изкуството, скъпи коли.

И ето че се стига до момента, в който всяка една вещ трябва да бъде описана и след това присъдена на едната или другата страна. Богатството е твърде голямо, а адвокатите на някога щастливите съпрузи са твърде неотстъпчиви. Води се истинска война дори и за сребърните лъжици. През това време Адриана явно решава да се раздели с имиджа на светица и показва новото си гадже – някакъв татуиран красавец, който изглежда идеален за успокояването на разбити женски сърца. Ярич продължава да държи на скромността и избягва да се появява на публични места в компанията на красиви жени, които не липсват в обкръжението му.

В крайна сметка съпрузите най-сетне успяват да се спазарят кой какво да получи от семейното имане. Проследилите двугодишната битка с почуда коментират крайното решение на Марко и Адриана да си поделят по равно 240-те милиона, които са събрали по време на съвместното си съжителство. Дали пък не можеха да вземат това соломоновско решение още през 2014 г. и да си спестят последвалите пазарлъци. След официалното приключване на развода двамата отново подхвърлиха по някоя дума пред медиите и си пролича, че пускат вече омръзнала плоча.

“Доволни сме, че разводът приключи и сме готови за нови предизвикателства, които със сигурност ще ни направят по-щастливи отпреди”, сякаш четяха от един и същи лист бившите съпрузи, когато се изправиха пред камерите.

Коментара ()

Вашият коментар