Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Котето на Божинов се превърна в успешен бизнес

Футболната кариера на Валери Божинов със сигурност може да послужи за сюжет на нов холивудски спортен трилър. Бившият национал мина през куп европейски грандове, вкара страхотни голове, забърка се в още по-страхотни скандали на футболния терен. В личния му живот също беше горещо. Плеймейтката и водеща Николета Лозанова превърна в сапунен сериал раздялата си с популярния футболист.

Оказа се обаче, че Валерко, както го наричат близките му, е оставил най-доброто за накрая. Той буквално се превърна в световна сензация, след като написа своето знаменито послание: “Малко коте, секс има ли?”. За малцината непосветени в историята припомняме, че Валери създаде своя изключителен лаф, докато се опитваше да убеди във фейсбук чата своя приятелка да го посети в Белград, където да се отдадат на интимни удоволствия.

Обектът на неговите желания незнайно защо реши да предостави на публиката чата с Божинов и така отвори кутията на Пандора.

Моментално се появиха десетки хумористични колажи на Божинов, на които по голото тяло на футболиста пъплят малки котета. Особено успешен беше онзи, в който легендарното извънземно Алф си приготвя сандвич от две филии хляб и коте между тях, а Валери лее сълзи за нерадостната съдба на животинчето.

Любопитното е, че самият футболист предпочете да не се прави на ощипана госпожица и в крайна сметка си призна, че е автор на знаменитото: “малко коте, секс има ли?” Нещо повече, Божинов се усети, че от това може да се облажи с някой и друг лев и в интервю за “7 дни спорт” призна, че ще пусне в продажба фланелки с надпис: “малки котета, гол има ли?”

Валери обеща лично да рекламира новия си артикул, след като отбележи поредното си попадение в следващия важен мач на “Партизан.”

Футболистът съвсем не е единственият, който е решил да печели от знаменитата фраза. В публичното пространство се появиха няколко сочни красавици, които се провъзгласиха за котетата, на които е писал Божинов. Целта им е пределно ясна - да влязат в устата на хората и да се докопат до медийната слава, която да им помогне в професионалното развитие.

За другите видове бизнес с "малки котета" четете в новия брой на "168 часа"

Коментара ()

Вашият коментар