Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКИ: Списание !ОК!"
СНИМКИ: Списание !ОК!"

- Николета, как прекарвате парещите летни часове от август по време на вашата почивка от малкия екран?

- Представете си екзотика, ситен бял пясък, морски хоризонт, леденостуден коктейл в електриков цвят и секси шоколадов загар на тялото - за съжаление не описах родното ни Черноморие, понеже не ми допада за релакс.

- Няма как да не повдигна темата за тенис звездата ни Григор Димитров. Вие опровергахте слуховете, че сте причината както за неговата раздяла с Мария Шарапова, така и за по-слабото му представяне на корта в последно време. Защо обаче според вас имената на двама ви бяха заплетени в подобна сензационна авантюра?

- Нямам ни най-малка представа кой е първоизточникът на тази клевета, но аз категорично нямам нищо общо нито с новината, нито с Григор Димитров. Говорих предостатъчно по тази тема, притисната от обстоятелствата, бях кратка, ясна и точна. Не желая повече да се повтарям.

- Вие играете ли тенис?

- Не. Безспорно е много класен спорт, има аристократизъм в него, но не ми е слабост.

- Какъв спорт обичате да практикувате?

- В интерес на истината няма такъв, не съм особено спортна натура.

- Как поддържате формата си?

- Без диети, но с правилен режим на здравословно хранене и без спорт, но с активен начин на живот.

- Хубавата външност на една жена върви ли ръка за ръка и с определена суета?

- Да, безспорно, когато си доволен от визията си, е нормално да се опитваш да запазиш това ниво, а защо не и да се усъвършенстваш още повече.

Но бих допълнила, че трябва да се прави разлика между суета и мания - естествено красивите жени, които подчертават чара си просто с триковете на грима, са суетни, а онези, които се подлагат на пълен тунинг - нос, устни, скули и какво ли още не, са маниачки - това състояние не е нормално.

- Имало ли е моменти, в които вашата красота ви е пречила и е била спънка за вас в дадени ситуации?

- Разбира се, често буди завист у жените, някои мъже пък се плашат от красиви жени, други пък твърде много ги подценяват. Неслучайно казват, че красотата е нож с две остриета.

- Популярните личности ще отдъхнат малко до есента, когато папараците ви отново ще ги погнат. Впечатлявате ли се от личните нападки, които са отправяли неведнъж към вас различни родни звезди по повод хващането им от обективите на екипа на предаването "Папараци"? Все пак вие лично не вървите по петите им.

- Самата аз почивам, но не и папараците, които вече имат солиден набор от ексклузивни кадри, заснети на родното Черноморие, и жертвите не са една и две.

Кадрите ще бъдат много интересни и скандални. Относно нападките към мен, давайки съгласието си да бъда водеща на такъв формат, автоматично бях готова за последствията и за това, че върху мен звездите ще си изливат негативизма, но това е мой професионален дълг.

- Самата вие сте обект на огромен интерес и всяко ваше действие както в професионален, така и в личен план се превръща в новина. Славата тежест, отговорност или удоволствие е за вас?

- В различните етапи от живота ми е всичко, което изброихте. Но неведнъж съм казвала, че заради позитивите, които тя носи в професионален план, нямам право да се оплаквам от нея.

Единствената ми критика е към жълтата преса, която създава един мой образ, неотговарящ на истината, и внушава у аудиторията, че съм такава, каквато в действителност не съм - слага ми думи в устата, свързва ме със знайни и незнайни мъже. Това не ми допада никак.

- Кой е най-шокиращият въпрос, който ви е задаван от вашите фенове в личната ви рубрика за български сайт?

- О, безброй много са, преобладават теми, свързани с красотата, да не кажа, че вече ми прилошава, като прочета, че за n-ти път ме питат за фон дьо тена ми, и аз съм отговаряла над 40 пъти, но явно ще трябва още 140. Иначе не липсват и хапливи запитвания за личния ми живот - като например защо не си нося сватбената халка и т.н.

- На какво любопитно запитване никога не бихте отговорили?

- Няма такова, на което не бих, готова съм и за удобни, и за неудобни въпроси.

- Какви ваши мисли и емоции никога не изричате на глас и бихте искали да запазите само за себе си?

- И сега ще ги запазя за себе си, но са мои лични фрази, с които се вдигам психически в трудни моменти или се самоамбицирам, когато ми е трудно да изпълня нещо.

- Казвате, че нерядко се срещат "злонамерени фенове". Вие имали ли сте сблъсък с такива? С какво най-вече би ви изплашил един ваш по-върл почитател?

- Радвам се, че въпреки преобладаващата злоба и завист у нас има доста хора, които искрено ми симпатизират, но не са малко и онези, при които това е само за параван с цел в удобен момент да ме уязвят и обидят. Не им се е получило нито веднъж досега и това ги влудява, а мен грам не ме притеснява. Все пак ще съм благодарна да спазват физическа дистанция.

Не желая допирни точки с подобни индивиди

- От какво се страхувате по принцип?

- Мисля, че няма човек, който да не изтръпва от ужас при мисълта за загуба на близък човек. Най-честите ми притеснения са свързани с Никол - искам тя винаги да е добре, да е щастлива и все така обичана.

- Кога плакахте за последно?

- Може да изглеждам непукист, каквато определено умея да съм, но и същевременно съм доста чувствителна личност.

Последно плаках преди няколко дни,

когато получих един есемес,

 в който пишеше много лични откровения, много истински неща, моменти, спомени, които ме разтърсиха емоционално - приятно.

- В какви отношения сте в момента с бившата си половинка Валери Божинов?

- Едно от нещата, които мразя у другите светски лица, е фактът, че се повтарят постоянно и не сменят плочата месеци наред в най-различни медии. Не съм такъв тип човек и вече съм изчерпала всичко по тази тема.

Дали Николета Лозанова иска още деца и още от нейната изповед четете в новия брой на в. "168 часа".