Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Влизайте и се настанявайте. Чаша вода или кафе? Разказвайте какъв е проблемът и какво искате да знаете за бъдещето си. Добре е, че се съгласихте на лична среща, защото по телефона тези неща не могат да се решат", започва да успива своя клиент популярната столична гадателка Елена. Тя е поканила клиента на 26-и декември сутринта, но за нея няма проблем да работи на празника. Коледа е богата жътва за десетките като Елена врачки, екстрасенси и звездобройци, които са извадили на тезгяха най-добрите си магии и пожелания за Новата година. 

"Хората искат да чуят нещо хубаво за Коледа и са готови да си платят затова. Сега е най-натовареното време и не мисля за почивка. Хората са го казали - "ден година храни", категорична е маг Елена, която може да разваля черни магии, да бае за любов, да нарочва нова работа и въобще е пенкилер в изработването на магически заклинания. 

Тя се води за звездата на една от двете най-големи фирми за екстрасенси, нумеролози и всякакъв друг род контактьори с отвъдното. Въпросните компании са лидери не само в София, но и в цялата страна. Те държат най-гледаните телевизионни предавания и печелят луди пари от проблемите на хората и тяхното желание да потърсят помощ от отвъдното, за да си решат чисто житейски проблеми 

Въпреки богатият урожай и увеличаването на наивниците двете водещи фирми от година насам воюват за лидерската позиция в бизнеса с човешката глупост. Съперниците измислят какви ли не хватки само и само да откраднат ценно ноу-хау от противника.
В тази напрегната обстановка не е случайна внезапната ярост, обхванала маг Елена, когато разбира, че клиентът първо е ходил да ползва помощта на конкуренцията.
"Въобще не ми говорете
за тези шарлатани
Взели са ви парите и не са ви свършили работа. Лъжат хората и се опитват да крадат кадрите. На мен лично са ми се обаждали два пъти да ме примамват с много пари. Но аз не съм тук за пари. Бог ми е дал силата да помагам на хората и не мога да злоупотребявам с нея", започва да успива своя събеседник гадателката Елена. След това издава и една от основните хитрини на врага, за да краде идеи от нея и останалите й опитни колежки.
"Преди седмица дойде едно свитичко момиченце. Прави се на скромна, а очичките й шарят бясно и попиват всеки детайл. Обясни ми, че се била разделила с приятеля си, но моментално усетих, че нещо не е наред. Тази женичка отдавна не е имала сериозна връзка. В главата ми светна червена лампа, че нещо не е наред, но се направих на ударена и влязох в ролята. От дума на дума клиентката започна да ме разпитва откога съм екстрасенс, колко горе-долу получавам на месец. Какви пари остават за мен и колко отиват при шефовете. Бях затрупана с въпроси, които нямат нищо общо с любовната мъка. Отговарях неопределено и в един момент на свой ред изстрелях: "Кой те прати при мен?" Девойчето за една бройка да си глътне езика. Грабна си чантичката и излетя от офиса, дори не си плати. След това още няколко пъти ни пращаха къртици да ни крадат идеите, но много бързо ги усещахме и ги гонехме като мръсни котета", настроена е войнствено Елена.
Тя признава, че всеки нов кадър в бизнеса е длъжен да приеме офертата или на нейната фирма, или на основния враг, ако иска да си намери място под слънцето. Парите са малко в началото, но по-талантливите имат всички шансове съвсем скоро да се уредят с по-големи доходи.
"Всичко зависи от твоето желание да успееш.  Трябва да си измислиш хубава история,
с която да привлечеш хората.  Идеята е да ти прехвърляме по един-двама човека на ден, за да им вдъхваш надежда и да им разрешаваш проблемите. Номерът е да им казваш нещата, които искат да чуят", категорични са специалистите в бизнеса с врачуване.