Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Война между Рейчъл и Рос попречи на "Приятели" да се съберат отново
"Винаги ще съм там за теб", са думите от песента, която в продължение на десет години дава сигнал за трийсетминутно закотвяне пред телевизора за милиони зрители по света.
Надали има някой, който да не познава и да не се е смял с култовите персонажи на Рейчъл, Рос, Моника, Чандлър и Джоуи в култовия сериал от края на 90-те - "Приятели".
Финалът на тв поредицата събира пред малкия екран рекордните 51,1 милиона души. Тези дни удвоените фенове на ситкома
бяха убедени, че
техните кумири ще се съберат отново
заедно по повод 20-годишнината.
"Невъзможно е", отсича Кортни Кокс в хитовото тв шоу на Дейвид Летърман. Популярният комик и водещ държеше да научи от актрисата няма ли именно тя да призове "приятелите" да се върнат на екран или поне да се покажат заедно на едно място.
"Шестима души не могат да се съберат за вечеря от ужасно много време. Отново заедно звучи чудесно, но със сигурност щях да си имам неприятности, ако звънна поотделно на всеки един от колегите си с думите: "Хайде да се видим и да обсъдим нов общ проект", категорична е актрисата, която остана в историята с ролята на прекалено педантичната Моника. В шоуто на Летърман тя признава, че
няма проблем да се види
с останалите момичета,
както и с Матю Пери, който играеше нейния съпруг. Останалите двама обаче са проблемни. При последния ни опит за среща Мат Лебланк се отказа в последния момент, а Дейвид Шуимър винаги е възпрепятстван", опитва се да е деликатна Кортни Кокс.
Истината за вечното отсъствие на Шуимър е далеч по-пикантна. Той от 4 години е във война с Дженифър Анистън, която беше любимата му Рейчъл в сериала. Няколко са причините за замразените им взаимоотношения.
Преди седем години Шуимър се запознава с бъдещата си съпруга - фотографката Зоуи Бъкман, и през 2010 г. двамата сключват брак на тайна церемония. Скоро след сватбата им Анистън е попитана в американско чатшоу дали е била посветена в скритите планове за тържеството. Бившата на Брад Пит отговаря, че няма представа коя е жената, с която официално е свързал живота си Шуимър.
"Дейвид се ядоса и прие казаното от нея като публично унижение, след като той самият е бил до Анистън и на сватбата й с Брад Пит и я подкрепи след тежката за нея раздяла. Освен това е невъзможно предполагаемата негова "приятелка" да не познава жената, с която споделя живота си в продължение на няколко години", споделят близки на актьора.
Макар оттогава да е изтекла доста вода, Шуимър
все още не може да прости на колежката си от сериала
за високомерието. Други са на мнение, че той се чувства неудовлетворен, защото именно кариерата на Анистън набра най-значителна скорост след края на тв поредицата, а неговите професионални успехи остават най-незабележими.
"Интересът към сватбата му в действителност не беше огромен и той го знаеше, както и това, че ако тя се венчае, тайно или не, за някого, това ще предизвика фурор. Може би този факт го обижда най-вече. Тя се превърна в холивудска звезда от "А" група, а той остана симпатичният Рос", коментират в шоусредите. На фона на влошените взаимоотношения на Рейчъл и Рос и останалите четирима "приятели"
не страдат особено
един за друг
Времето и опитите им да избягат от екранните образи, които им осигуряват слава, правят ги суперпопулярни и обичани, ги отчуждават.
"Артистът трябва да е хамелеон и затова всеки един изпитва нуждата и се стреми да бъде запомнен с повече от една своя брилятна и различна роля. Ако е постигнал сензационен успех, но само с един образ, качествата и професионализмът му завинаги ще бъдат ограничени именно до този персонаж и актьорът ще остане само лицето на един измислен герой", сигурни са в киносредите.
Точно по тази формула се разви през последните десет години кариерата на Мат Лебланк, който за всички винаги ще бъде глуповатият, но отчайващо смешен и чаровен Джоуи. Той осъзна, че не може да избяга от героя си, който сякаш се срасна с него и дори си извоюва своя собствена тв поредица "Джоуи", продължила две години и стартирала веднага след финала на "Приятели". Самият Лебланк не смята, че е добра идея с колегите му от ситкома да се съберат отново в евентуален проект както за малкия, така и за големия екран.
"Никой не желае да развали усещането, което е оставил сериалът в паметта на хората.
Ще бъде глупаво да се развали споменът за него
с някакви опити старата слава да се превърне в нова сензация. Както на всички им дойде до гуша от "Сексът и градът", колкото и да беше хитов и харесван дори в момента. Все пак чуеш ли за него, си казваш: "Стига повече. Тузаря няма да издържи трети филм." Освен това с успешните модели не трябва да се злоупотребява, защото големите върхове трудно може да се надскочат и накрая се получават нещастни резултати. Сигурен съм, че всеки един от нас шестимата споделя моето мнение. Не че не можем, но не желаем да съсипем "приятелството", обяснява Лебланк.

Коментара ()

Вашият коментар