Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Условията за планински туризъм ще са добри днес СНИМКА: Pixabay
Условията за планински туризъм ще са добри днес СНИМКА: Pixabay

Минималните температури днес ще бъдат между 6° и 15°, в София - около 7°.

През деня ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток и максималните температури ще бъдат по-ниски, между 18 и 23 градуса. Ще бъде слънчево, с повече облаци над Източна България.

По Черноморието облачността ще е по-често значителна. Ще духа умерен югоизточен вятър, а вълнението на морето ще остане слабо.

Много добри условия за туризъм в планините - предимно слънчево, с умерен вятър от север-североизток. Температурите ще останат без съществена промяна и максималните в курортите ще бъдат между 10 и 20 градуса.

И към времето на Балканите. В по-голямата част от полуострова ще бъде слънчево, на места със сутрешни мъгли, а температурите ще продължат да се понижават.

Преносът на по-топъл въздух към Югозападна Европа ще продължи и в тези райони температурите ще се задържат значително по-високи от обичайните за края на октомври, но и концентрацията на сахарски прах там ще остане повишена.

У нас захлаждането ще продължи до събота, след което отново се очаква затопляне. Ще бъде предимно слънчево, в отделни райони със сутрешни мъгли, на повече места в Източна България.