Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще бъдат 21° и 26°, в София - около 21°. Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максимални температури: 20°-22°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен, по билата и временно силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 15°, на 2000 метра - около 9°.

През следващите два дни, вече главно от североизток, ще прониква хладен въздух, дневните температури ще продължат да се понижават - в петък максималните в по-голямата част от страната ще са под 20°. Ще се понижат и нощните температури и минималните ще са между 5° и 10°, по Черноморието - около 12°-14°. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над планинските и източните райони в четвъртък, но само на отделни места там е възможно да превали слаб дъжд. В петък, главно над източната половина от страната, ще има значителна ниска облачност или мъгла. На запад и в планините ще бъде предимно слънчево.