Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гергана Гунчева
Гергана Гунчева

"С Петър Бакърджиев се разделихме преди година, но заедно отглеждаме двете ни деца Самуил и Максим. Страхотни приятели сме."

Това призна пред предаването "Търси се" спортната журналистка от Би Ти Ви Гергана Гунчева, добила популярност с титлата си "Мис България" от 2004 г. Двамата продължават да бъдат приятели. "Обмислях раздялата с Петър две години, правихме опити да останем заедно, но не се получи", признава Гери.

Гергана разкри, че вече е готова за нова връзка: "Когато му дойде времето." "Не съм затворена за любовта, но тази възраст нещата вече стават по-бавно. В момента съм сама. Имам ясни цели и знам какво искам в личен и професионален план. Обичам себе си повече в сравнение с преди", каза бившата Мис България 2004.

Петър Бакърджиев разкри, че животът с Гергана за него е сбъдната мечта. "С нея постигнахме всичко най-важно, което трябва да направи човек в своя живот. Да възпита деца, да построи дом и да засади дърво. С Гери го направихме. Бяхме заедно 10 години и това е един от най-хубавите периоди в живота ми. Гери е много добър и открит човек. Аз съм по-затворен, направо темерут."

Бакърджиев призна, че раздялата е била трудна, но това е било най-добрият избор в житейската ситуация пред която той и Гери са били изправени.

"Аз бях инициатор да Гергана да дойде в Би Ти Ви", разкри спортният журналист.

Двете деца на Петър и Гери се включиха в ефир: "Тате е по-строг от мама", категорични са малчуганите Максим и Самуил. Двамата тренират футбол в "Левски" и мечтаят да бъдат професионални спортисти.

В предаването се включи една от най-добрите приятелки на Гери - Мария Джерекарова. "Гергана се намира в един от най-добрите периоди от живота си, вече се чувства много по-добре след раздялата с Пепи. С нея се чуваме всеки ден и за мен нейното мнение е компас. Гери е много чувствителен и емоционален човек. Ние двете имаме общи ритаули и един специфичен жест с ръцете, с който в социалните мрежи е известен футболистът Валери Божинов".

Даниела Велчева, майката на Гери Гунчева беше откровена пред "Търси се". "Дъщеря ми споделя всичко с мен и знам през какво премина около раздялата с Пепи - призна Даниела. - Когато научих за нейното решение да сложи край на връзката си с бащата на нейните деца, първото което й казах беше да помисли за Самуил и Максим. Но и да не забравя за своето щастие. Животът е кратък и човек трябва да бъде щастлив сега, а не някога в бъдеще."

Гергана Гунчева е израснала в семейство на разделени родители. Нейният баща заминава за Италия след развода и връзката му с Гери не е толкова силна, колкото е тази между майка и дъщеря.

"Поддържаме добри отношения с баща ми", казва Гери.

От началото на август едно от най-опитните лица на спортната журналистика у нас - Гергана Гунчева, се премести от Нова тв в Би Ти Ви и во

Гергана Гунчева
СНИМКА: Би Ти Ви
Гергана Гунчева СНИМКА: Би Ти Ви
ди спортните новини.

Мис България 2004 е бъде репортер и води спортните емисии заедно с бившия си мъж Петър Бакърджиев, Валери Генов и Димитър Тасев.

"Тя е не само сред най-харесваните лица от екрана, но и доказан професионалист със завиден опит от големи спортни събития от България и света", казва за нея Антон Хекимян, директор “Новини, актуални предавания и спорт” в Би Ти Ви.

Бившият мъж на Гунчева, спортният журналист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев съвсем наскоро стана татко на момиченце. Бебето се казва Бориса, тежи 2,800 кг. и е 50 сантиметра. Той сам съобщи новината в ефир и се оказа, че никой от колегите му не е знаел, че чака бебе. Натали Трифонова с изненада го попита защо никой не е подозирал. Петър Бакърджиев има две момчета от бившата си половинка Гергана Гунчева, която сега също е в спортния отдел на Би Ти Ви. Преди нея журналистът беше женен за друга своя колежка - Виктория Петрова. Коя обаче е новата му жена, не е ясно.