Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Днес ще преобладава слънчево време. СНИМКА: Ройтерс
Днес ще преобладава слънчево време. СНИМКА: Ройтерс

През нощта ще преобладава ясно време. В повечето райони ще е тихо. На места главно в Горнотракийската равнина и котловините ще се образува мъгла или ниска инверсионна облачност. Минималните температури ще са между 1° и 6°, в София около 3°.

Ще бъде предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността, средна и висока, по-значителна в Северна България. Ще духа слаб, в североизточните райони - умерен вятър от юг-югозапад и с него ще се затопли. Максималните температури ще са между 19° и 24°, в София - около 21°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността ще има по северното крайбрежие. Ще духа до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 16° и 20°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще има разкъсана висока облачност, по-значителна над Стара планина. Ще духа слаб запад-югозападен, по най-високите части - умерен северозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра 12°.

Атмосферното налягане ще се понижава, но ще се задържи малко по-високо от средното за месеца, съобщи НИМХ, цитиран от БТА.