Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Astratex
Източник: Astratex

Всички ние обичаме мултифункционални продукти и въобще не е изненада, че в последните две години носенето на бански костюм като част от аутфита стана доста популярно. И това може само да ни радва. Би било страхотно да можем да облечем красивия бански, които сме избрали така внимателно не само по време на почивката, нали? В следващите редове ви даваме няколко идеи с най-популярните кройки бански.

Цял бански като боди

Целите бански са любими на много дами. Можете да ги намерите в изключително много варианти, кройки и цветове. Спокойно можете да облечете целия бански като боди и просто да добавите дълги или къси дънки към него. Така ще се сдобиете с една готина ежедневна визия. Горещо ви препоръчваме да пробвате модел с гол гръб или такъв с красиви презрамки отзад. Тези модели са идеални за горещото лято, удобни са, а и гърбът ви ще може да диша. Другото предимство на носенето на бански като топ е, че няма да имате нужда от сутиен, тъй като повечето модели имат подплънки.

Източник: Astratex
Източник: Astratex

Бански като кроп топ

Любителките на кроп топовете спокойно могат да ги заменят с бански в същата форма. Банските с ръкавче, пък, са страхотен хит тази година. Дамите се влюбиха в тях, точно защото могат да се носят не само на плажа, но и като топ с дънки, поли и панталони. Изберете модел в свеж летен цвят и се насладете на кокетността му. Тези бански са подходящи за дамите, които не обичат да показват раменете си и избягват топовете без ръкави.

Източник: Astratex
Източник: Astratex

Бански вместо бралетка

Освен банските с ръкавче, горнищата на бански тип бралетка са страхотни за лятото, а и не само. Те спокойно могат да се носят като бралетен сутиен под лятната разкопчана риза или пък в комбинация с разкроени дънки. Бралетките и горнищата на бански в бралетна кройка са екстремно удобни, защото те поддържат бюста без помощта на банели и без да стягат. Препоръчваме този тип горнища на дамите с малък и среден бюст, тъй като този тип бански и сутиени, няма да удържат пищния бюст, който има нужда от ежедневна стабилна опора.

Източник: Astratex
Източник: Astratex

Бански с дълбоко деколте

Целите бански с дълбоко триъгълно деколте са изключително женствени и изискани. Изберете модел, който се връзва зад врата и е с гол гръб. Така ще можете да си осигурите страхотен тен на плажа, а извън него...извън него можете да си заформите визия, за която всяка дама ще ви завиди. Такъв тип елегантен и стилен бански можете да комбинирате както с дънки, така и с елегантен панталон и високи сандали. Ако искате да се сдобиете с „уау“ визия, то заложете на бански в животински принт. Той ще стои изключително секси в комбинация с изчистени тесни дънки и красиви високи сандали. За ежедневна и позитивна визия препоръчваме модел с флорален принт, който ще подобри настроението на всеки. Ако предпочитате по-умерена визия, то ви препоръчваме да заложите на едноцветен модел.

Източник: Astratex
Източник: Astratex

Бански без презрамки

Банските без презрамки са много красиви, но ги препоръчваме на дамите с малък и среден бюст, отново защото леките неподплатени модели не могат да предоставят надеждна опора на дамите с чашки „Д+“.

На пазара ще откриете нежни и леки горнища на бански, които могат да се носят по няколко начина и могат да ви зарадват с една лятна и ефирна визия. Комбинирайте бански, който се връзва отпред с разкроени дънки или панталон и се сдобийте с готина хипи визия, а за секси визия ви препоръчваме комбинация с къса пола. Ако предпочитате цял бански без презрамки, то ви препоръчваме изчистен и елегантен модел, който да комбинирате с лека риза, къси панталонки и ниски сандали.

Източник: Astratex
Източник: Astratex

Надяваме се, че успяхте да почерпите вдъхновение от идеите ни. Лято е! Забавлявайте се с любимия бански.