Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадри от задържането на Георги Семерджиев през 2010 г. по подозрение за участие в черно тото. СНИМКА: ПРЕСЦЕНТЪР НА МВР
Кадри от задържането на Георги Семерджиев през 2010 г. по подозрение за участие в черно тото. СНИМКА: ПРЕСЦЕНТЪР НА МВР

На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на Георги Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини, научи "24 часа" от важен човек в МВР. Той е търсен за катастрофа, при която снощи в София загинаха 2 момичета.

Преди 3 седмици Семерджиев е бил спрян от патрул в столичния кв. "Студентски град", защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката, полицаите открили наличието на двата вида дрога. Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска.  С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39.

Оказало се, че това не е първият път, в който Самуилов е с взета книжка. Столичната Пътна полиция му взела българското свидетелство за управление през 2014 година заради алкохол. Тогава бившият футболист, играл в "Левски" и "Спортист" (Своге) си извадил швейцарската.

Той има 6 фиша и 50 наказателни постановления. Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство. Мъжът се издирва заради катастрофата снощи, при която уби 2 момичета.

Семерджиев не за първи път превзема заглавията по всички грешни причини. Той бе задържан през 2010 г. по подозрение за участие в уредени футболни мачове.