Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Утре ще преобладава слънчево време СНИМКА: Ройтерс
Утре ще преобладава слънчево време СНИМКА: Ройтерс

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно. По-значителна облачност ще има над Източна България, но без съществени валежи. Вятърът в източните райони временно ще отслабне. Утре ще преобладава слънчево време, а дневните температури ще са между 27° и 32°. По-значителна ще е облачността над Източна България, след обяд и над планинските райони. На места ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. Ще духа до умерен, в източните райони и временно силен североизточен вятър, съобщава БНТ.

По-Черноморието облачността ще е по-често значителна. На много места ще превали, в отделни райони ще има и гръмотевици. Максимални температури ще са между 24° и 27°. Ще духа умерен и временно силен североизточен вятър. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала. Температурата на морската вода е от 23° до 25°.

Предимно слънчево ще е времето в планините. В следобедните часове ще се развие купеста облачност и на много места в масивите от Централна и Източна България ще превали краткотраен дъжд. Има условия и за гръмотевици. Ще духа до умерен, по билата и временно силен североизточен вятър.

Слънчево ще е и над западните и централните части на Балканския полуостров. По-значителна ще е облачността над източните райони и на места там ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици. Облачно и с валежи от дъжд ще е над по-голямата част от Британските острови, както и на много места в Северна Европа. Предимно слънчево ще е на Пиренейския полуостров, Бенелюкс и в по-голямата част от Франция и Германия.

У нас, през следващите дни до края на седмицата времето ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, на места със следобедни превалявания, с по-голяма вероятност - в петък. Има условия и за гръмотевици. Температурите слабо ще се повишат и максималните ще са между 30° и 35°.