Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Пиксабей
Снимка: Пиксабей

Днес ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но само отделни места ще превали краткотраен дъжд. Това съобщиха за Агенция „Фокус“ дежурният синоптик на Националния институт по метеорология и хидрология Христо Христов. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в София 29-30°. Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.

Над Черноморието също ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места ще има ниска слоеста, а след обяд купеста облачност. Ще се задържи без валежи. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 29°. Температурата на морската вода е между 17° и 21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност, и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 14°.