Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Сиромахов
Иво Сиромахов

В БНТ съм се зарекъл да върна славата на Иван славков. Това обаче означава да назнача още 2500 души, понеже по времето на Батето са били 4000.
Кяато шеф на БНБ смятам всичките пари да ги раздам на хората, по равно, на всеки на калпак и да се прикщлючи тая мъка. В Министрество на културата ще е най-лесно, защото там няма и какво да се администрира. Там ще го карам повече на селфита. В рамките на около 2 седмици мога да оправя всичките организации и после да се върна към нормалната си професия. Така се пошегува в студиото на Нова Иво Сиромахов по повод закачката , че е приел всички тези постове.
Няма българин, който да не иска да е шефче, смята Сиромахов."Има голяма част от хората, които не различават истина от шега. Това, което пуснах, беше един фейлетон, но ми се обадиха много хора, които искаха да ги назначавам на работа", призна Сиромахов.
След това си дал сметка, че направил един социален експеримент, а изводът е, че много хора нямат чувство за хумор и приемант всичко за чиста монета.
"Невежият човек е щастлив човек. Образованият, интелигентният постоянно има съмнения, задава си въпроси", каза Иво Сиромахов.
В стила си той съобщи "новината", че смята да се кандидатира и за председател на ООН и в скоро време ще даде подробности.