Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нещото, което най-много обича всеки любител на залозите, са бонусите. Те биват най-разнообразни, а с все по-разрастващата се конкуренция между букмейкърите, със сигурност бройката им ще се увеличава. Австрийският бранд Бетано е сред тези, които гледат най-сериозно в тази посока. Компанията отдавна се е уверила, че  по този начин се повишава и доверието от страна на клиента. Затова и е измислила най-различни "подаръци" за абонатите си. Наред с бонус за спорт и бонус за казино Бетано предлага и нещо новаторско, което трудно ще намерите другаде. Става дума за офертата, която е наречена "Препоръчай приятел". Позовавайки се на това, че един доволен играч винаги би посъветвал и близък свой човек да си направи регистрация, брандът решава и да го възнагради за това като бонус.

Чрез тази опция можете да спечелите допълнителна сума в акаунта си. При един препоръчан приятел, компанията ще Ви награди с 10 лева. Хубавото е, че това не е всичко, той като имате право да препоръчате до 10 души. Така бонусът Ви ще достигне сумата от 100 лева. Важно е да уточним, че въпросните средства Ви се дават под формата на безплатен залог.

Всичко това става в няколко стъпки. Промоционалната оферта "Препоръчай приятел" е валидна за нови регистрации в периода от 10/02/2022 до 31/12/2022. Тя е адресирана ексклузивно до регистрирани клиенти на Kaizen Gaming като "препоръчващи" и нови членове "препоръчани", които ще се регистрират в рамките на кампанията. Този, който е "препоръчан", все още не трябва да има акаунт в Бетано. Вие ще получите уникален линк, който да му пратите и той да се регистрира през него. Също така трбява да е извършил първи депозит над 10 лв. в рамките на 7 дни от създаването на акаунта си. Важно уточнение е, че той трябва да е на територията на България. Офертата не важи за депозити, направени чрез Skrill или Neteller. Бонусът се начислява в акаунта до 48 часа след първия депозит. Съответният безплатен залог може да бъде достъпен в рамките на 3 дни от кредитирането му. Всички печалби, които могат да възникнат от него, ще са свободни за теглене незабавно без никакви условия за превъртане или залагане на определени коефициенти. Ако "препоръчаният" се е регистрирал през друг линк, то този бонус няма как да се начисли в акаунта Ви.

Това далеч не е всичко, което Бетано предлага като бонуси. Компанията е една от малкото, чийто стартов подарък е под формата на реални пари, а не на безплатен залог. Разбира се, има и условия за превъртане, но те са стандартни и ги има в почти всички букмейкъри. След като го направите обаче ще можете да разполагате с реалната сума. Заедно със стандартните оферти, на които може да разчитате постоянно в сайта, портфолиото с Бетано бонуси включва и редовни краткосрочни промоции. Най-често те включват безплатни залози, безплатни завъртания, специални коефициенти и други. Освен това има апетитни промоции като ранно изплащане за футбол, баскетбол и волейбол, връщане на залог при 0:0 и други.

Заради всичко написано дотук можете да бъдете сигурни, че Бетано е отличен избор, ако си търсите букмейкър, но преди да се регистрирате се възползвайте от препоръката на приятел, за да бъде усвоен подарък от компанията.