Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КАДЪР: Фейсбук
КАДЪР: Фейсбук

Директорът на УСБАЛ по онкология и бивш министър на здравеопазването д-р Стефан Константинов се оплака във фейсбук, че четири пъти болницата става обект на обирджия. Според него щетите не са големи, но неприятни.

"През последната година УСБАЛО четири пъти се оказа обект на интерес от героя на това видео. Щетите не са големи, но неприятни - разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала", съобщи във фейсбука си Стефан Константинов.

"Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят - вероятно не е тема, която ги вълнува. За съжаление охраняващата фирма не показа особена ефективност, а от полицията след прилежните регистрации нямаме обратна връзка за развитие", пише още Константинов.

И прилага към публикацията си видеоклип от кражбата с надеждата някой да познае извършителя.

"Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя може да му изиграе лоша шега - в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание".

Директорът на УСБАЛ по онкология и бивш министър на здравеопазването д-р Стефан Константинов
Директорът на УСБАЛ по онкология и бивш министър на здравеопазването д-р Стефан Константинов