Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Убих майка ти и ще се самоубия. Това е казал по телефона Пламен Йорданов на сина си, след като в неделя застреля съпругата си Даниела в дома им в Перник, научи "24 часа".

Двамата били женени от 1987 година. Още на следващата се родила дъщеря им. 2 години по-късно семейството им се увеличило и с момче. Йорданови живеели щастливо до преди няколко месеца. Тогава скандалите в дома им започнали да се учеличават. Поводът бил, че Пламен подозирал съпругата си в изневяра. Съседи често чували караниците на двамата. Една от причините за ревността на мъжа била, че според него съпругата му се прибирала твърде късно от работа.

Ранно излизане пък бил поводът за убийството. Пламен се ядосал на Даниела, която в неделя около 8,30 часа сутринта тръгнала навън. Тогава мъжът, който имал рожден ден, грабнал ловната си пушка и я застрелял. След това взел мобилния си телефон и се обадил на сина си. "Убих майка ти и ще се самоубия", казал Пламен. Когато синът му го попитал защо, Пламен с няколко думи споменал за подозренията си и ранното излизане. След това затворил телефона и се самоубил. 

Пламен няма предишни криминални прояви, пушката му е законна. Даниела пък не е подавала жалби срещу съпруга си. Телата на давама са закарани в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. Провеждат се действия по разследването под надзора на Окръжна прокуратура – Перник. Оттам обясниха за "24 часа", че работят по всички версии.