Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В дигиталния бизнес нещата никога не са се развивали по-динамично! Става все по-трудно да се откроиш и конкуренцията става все по-мощна! И докато този факт влияе положително на пазара и икономиката в България, то стандартът и изискванията към българските агенции се повишава все повече.

За голяма част от българските компании целта се намира извън граница, където за да си конкурентоспособен се изисква изключителна прецизност и невероятен екип, за да може клиентите да получават така нареченото “западно качество”.

Ето защо днес се гордеем да споделим, че за българската SEO агенция Serpact (https://serpact.bg/)  чуждестранните пазари са стъпало, на което те вече отстояват гордо позицията си на лидер!

За това говорят 5-те международни отличия на Serpact, които SEO агенцията от Свиленград завоюваха тази година. Такова признание може да кара екипа на Serpact да се гордее със своята добра работа! Благодарение на уменията на екипа Serpact се нареди на челната позиция на 4 от най-разпознаваемите събития за SEO за годината. 

Списък на отличията:

Clutch Leader Awards 2021: Clutch обяви Serpact за Топ Маркетинг агенция в България!

Платформата Clutch съдейства на хиляди бизнеси да се свържат с правилните партньори, като публикува проверени и обективни отзиви на B2B агенции по целия свят. Оценките на сайта са в основата на годишната награда Clutch Leader, която се присъжда на фирми, които постоянно предоставят ефективни решения и изключително обслужване на клиентите.

 Vega Awards: Serpact и Банка ДСК с награда от Vega Awards за Best SEM Campaign!

Serpact получиха статуетката на Vega Awards за Best SEM Campaign за 2021-ва година сред много тежка конкуренция!

Проектът, който донесе тази награда на екипите на двете компании е “1500 GMB Listings – Merging, Analyzing & Optimizing”! Проектът между Serpact и Банка ДСК можете да разгледате тук.

В него са вложени много усилия, много експертност и усърдие!

Две награди от WEB Excellence Awards за Serpact и Банка ДСК 

WEB Excellence Awards в категория Advertising & MarketingSerpact и Банка ДСК 

Мисията на Web Excellence Awards е да почита, признава и награждава иновациите и креативността, като предоставя еталонен стандарт за върхови постижения за оценка на всички типове медии и канали в мрежата и тази година те отличиха Serpact и Банка ДСК в две категории.

WEB Excellence Awards в категория SEO, Integrated CampaignSerpact и Банка ДСК 

Тази година за тежестта на конкуренцията можем да съдим по изключителните имена сред победителите. Поради тази причина е изключително щастие за екипа на Serpact да получи цели две награди от престижните WE Awards. 

Media Innovator Awards 2021 - Most Innovative SEO Agency – Europe се присъди на Serpact от престижните Media Innovator Awards 2021, част от Corporate Vision Magazine.

Media Innovator Awards 2021 има за цел да признае престижните бизнеси и хора, които са се отличили в бранша си въпреки динамичните промени на обстановката. Наградите на Corporate Vision Magazine, каквито са и Media Innovator Awards са поредната стъпка напред в мисията на списанието да бъде дигитална платформа за подпомагане и популяризиране на по-добри бизнес практики.

Никола Минков - CEO на Serpact сподели:

“Определено се гордея с постиженията на Serpact! За нас е огромна чест да бъдем толкова високо оценени от толкова много международни събития! Това доказва качеството на услугите, които предлагаме и експертизата на целият екип на Serpact, благодарение на които нашите клиенти откриват нови възможности и постигат страхотни резултати!”

Впечатляващи награди от още по-впечатляващ екип!