Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пророчески последен пост на Десислава Радева Румен и Десислава Радеви

Случайно ли публикува изявление на канадския премиер Джъстин Трюдо, с когото сравняват Кирил Петков

Повече от година и половина словоохотливата иначе президентша пази пълно мълчание. Последният й пост във фейсбук предизвика зевзеците да се пошегуват, че е предрекла победата на “Продължаваме промяната” още през март 2020 г. Сега, след като стана ясно, че ПП спечели изборите за парламент, публикацията й може да удари в земята всички любители на конспирациите. Тогава – на 23.03.2020 г., Десислава Радева публикува изявление на канадския премиер Джъстин Трюдо, който уверява своите съграждани,

че заедно

ще се справят

с пандемията от COVID-19.

Алюзията, която наблюдателите виждат, е с лидера на ПП Кирил Петков, когото някои нарекоха

“българския

Трюдо”,

а освен всичко друго по времето на поста на Радева той бе канадски гражданин. Бившият служебен министър се отказа от привилегиите да бъде сънародник на харизматичния министър-председател, но Конституционният съд реши, че когато е оглавил икономическото ведомство, е подписал невярна декларация в нарушение на конституцията.

В този смисъл дали постът на Десислава Радева не е пророчески кой ще е следващият премиер на България? Още повече че е публикуван много преди протестите, които доведоха до смяната на управляващите в България.