Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Минималните температури днес ще бъдат между 3° и 8°, максималните - от 11° до 16°.

Облачността ще се разкъсва и намалява, най-късно над източните райони. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад.

По Черноморието през по-голямата част от деня облачността ще остане значителна. Едва в късния следобед ще се разкъсва и намалява. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще да от 12° до 14°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, предаде НИМХ, цитиран от БНТ. 

В планините преди обяд облачността ще е предимно значителна, следобед ще се разкъсва и намалява. Ще остане ветровито с умерен и временно силен вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 8°, на 2000 метра - около 2°.

В неделя вятърът ще стихне, а времето ще е предимно слънчево. Сутринта на места в низините и котловините ще е мъгливо. Минималните температури ще са между 0° и 5°, а максималните – от 12° до 17°.

В понеделник от запад ще започне увеличение на облачността, което до вечерта ще обхване по-голямата част от страната. Привечер и през нощта срещу вторник на места в Западна България ще превали дъжд. Вятърът ще е слаб от юг.