Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

През нощта ще бъде предимно ясно, над западните райони - с висока облачност. Ще бъде почти тихо. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 2 и 3 градуса, по морския бряг - до 7-8 градуса.

Утре ще бъде предимно слънчево. Над западната половина от страната ще има висока облачност, а преди обяд на отделни места в низините и около водните басейни ще бъде с мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще бъдат между 10 и 15 градуса. Атмосферното налягане още малко ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца, предава БТА.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, преди обяд на места - с ниска облачност. Ще духа слаб вятър от изток. Максималните температури ще бъдат 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 14-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен, юг-югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

През почивните дни в планините и планинските райони ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от североизток, в нощните часове ще стихва. В низините и котловините сутрин ще се образува мъгла или ниска облачност, по-дълго ще се задържа в западната част на Дунавската равнина и Горнотракийската низина. Минималните температури ще са близки до 0 градуса, по-високи по Черноморието - до 6-7 градуса, а максималните - между 10 и 15 градуса, по-ниски- в районите с трайна мъгла.