Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Атмосферното налягане е по-високо от средното за септември - ще се понижава, съобщиха от НИМХ.

През нощта над по-голямата част от страната ще се изясни. Вятърът ще стихне. Над Северозападна България ще се появи разкъсана висока облачност. Минималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса, в котловините на Югозападна България и в подбалканските полета - между 1 и 3 градуса и там ще се образуват първите слани. Утре ще бъде предимно слънчево, с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Температурите ще се повишат и преобладаващите максимални ще бъдат между 21 и 26 градуса, предава БТА.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максимални температури на въздуха: 21-23 градуса. Температурата на морската вода е 21-22 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа умерен, по билата и временно силен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 16 градуса, на 2000 метра - около 9 градуса.