Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Royal Garden" е разположен в най-атрактивната и озеленена част на Пловдив - квартал „Отдих и кyлтypa“

Започва строителството на третата и четвъртата сграда в най-престижния и предпочитан жилищен комплекс на Пловдив - „Royal Garden“. Реализацията на проекта е на инвестиционната компания „Галакси Инвестмънт Груп” Той се изпълнява спрямо последните тенденции при жилищното проектиране и е в съответствие с най-високите стандарти за качество и норми на националното и европейското законодателство. Комплексът получи награда на най-престижния национален конкурс „Сграда на годината“ за сгради 1 и 2. С реализацията на сгради 3 и 4

успешната и модерна жилищна концепция

ще бъде напълно завършена.

Комплексът се намира в Пловдив, между ул. „Владивосток“ и ул. „Ген. Георги Вазов“ в квартал “Отдих и култура“, който през последните години претърпя истинско развитие и облагородяване, спечелвайки си репутацията на най-желан за живеене квартал благодарение на своята локация, новоизградена инфраструктура и красиви паркови зони.

Хармоничното разположение на двете сгради на жилищен парк „Royal Garden“ позволява оформянето на обширен вътрешен двор и градина с максимална площ.

В тях има 145 апартамента от различен тип със светла височина 2,85 м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. Правите форми ги правят подходящи за разнообразни интериорни решения. За постигането на отлична осветеност и слънце в жилищата са предвидени характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на обитателите.

Галакси Инвестмънт Груп“ е дългосрочно ангажирана c проектите, кoитo реализира. Благодарение на това вече 20 години компанията печели доверието нa своите клиенти и партньори - споделя управителят на дружеството Константин Бояджиев. - „Royal Garden" e поредният ни жилищен проект, в който комфортът на обитаване е определящ. Сега с реализацията на двете нови сгради целта ни е дa продължим да отговаряме на високите очаквания на нашите клиенти зa

дом от пръв поглед“

в cпoкoйнa и ypeдeнa cpeдa на живот“, допълни Бояджиев.

В реализацията на проекта са заложени висококачествени материали на водещи марки, които гарантират устойчивост във времето. Ще бъдат използвани ефективни топлоизолационни материали, фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Планирана e висок клас алуминиева дограма. С цел редуциране на шума в самия апартамент се предвижда поставянето на шумоизолация под подовата замазка.

Заложено е допълнително окабеляване за „умен дом“.

Ще бъде изградена система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е планирана и система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността.

Royal Garden“ е проект от затворен тип, предлагащ множество услуги и удобства, които ще допринесат за

по-качествения живот

на своите обитатели. Сред тях са просторна градина, подземен паркинг с паркоместа и гаражи, контролиран достъп, видеонаблюдение, видеодомофонна система към всеки апартамент, детска площадка и кътове за сядане. На партерно ниво ще бъдат разположени търговски площи, единични и двойни гаражи.

Всичко това превръща проекта в привлекателна среда за живот, съчетаваща уюта на съвременния дом с разнообразието от възможности за развлечение и отдих.